Pubquiz Emmen 2024

Een pubquiz in Emmen spelen? Dat kan bij een van de locaties op deze pagina. Verzamel je team, zoek de leukste locatie uit en ga voor de winst. Je leest hier wanneer ze quizzen en hoe je je kunt aanmelden. Heel veel quizplezier in Emmen toegewenst!

Eetcafé Melody

4.3/5

Bij Melody wordt om de maand De Andere Quiz gespeeld met geniale fimpjes, zeer creatieve quizvragen en een grote dosis humor. De quiz wordt altijd op de laatste vrijdag van de maand gespeeld om 20:30 uur.

Speel mee met een team van maximaal 5 quizzers. De kosten zijn €12,50 per team waarbij er ook leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Meer informatie over hoe je aan te melden en de volledig quizagenda lees je hier.

Adres: Splitting 45, 7826 CN Emmen

Pubquiz Emmen

De Drie Paardjes

4.2/5

Bij De Drie Paardjes wordt maandelijk De Andere Quiz gespeeld, meestal op de zondagavond. De kosten zijn € 10,- per team, maar je speelt helemaal gratis mee als je vooraf ook komt dineren bij De Drie Paardjes.

Meer informatie en hoe je aan te melden lees je hier.

Adres: Hoofdstraat 55a, 7811 ED Emmen

Organiseer zelf een pubquiz in Emmen

Pubquiz in Emmen kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Emmen kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Emmen met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Emmen voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur ons in voor jouw pubquiz in Emmen!

Wij van De Andere Quiz hebben quizzen gespeeld op duizende gelegenheden. We doen dit samen met een pool van 25 professionele quizmasters. Ook in Emmen hebben we veel pubquizzen georganiseerd.

Zoek jij nog een zekerheidje voor jouw bedrijfsuitje in Emmen? Of wil je iets leuk doen met jouw voetbalclub, stichting of buurthuis? Laat onze quizmasters het voor jullie organiseren!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Apeldoorn
Scroll to Top