Pubquiz Eindhoven 2024

Vanavond een pubquiz in Eindhoven spelen? We hebben alle cafe’s en restaurants die regelmatig een pubquiz in Eindhoven organiseren hier voor je verzamelt. Zoek een leuke quizlocatie uit, neem contact op ga voor de winst in de lichtstad!

Belgisch Biercafé Eindhoven

4.7/5

Bij Belgisch Biercafé Eindhoven wordt elke maand de leukste pubquiz van Nederland georganiseerd. De Andere Quiz met geniale filmpjes en zeer creatieve quizvragen speel je hier op een zondag om 15:00 uur

Je speelt mee voor € 5,- per persoon met maximaal 5 personen in jouw quizteam. Check de complete quizplanning op deze Facebook pagina van het café.

Adres: Stratumseind 95, 5611 ER in Eindhoven

Speel een pubquiz in Eindhoven bij een van deze quizlocaties in de lichtstad

The Jack

4.7/5

Elke woensdag om 20:30 uur kan je pubquizzen in Eindhoven bij Café The Jack. Speel mee met maximaal 5 spelers in jouw quizteam

Kosten en prijzen voor deze pubquiz zijn bij ons niet bekend. Meer informatie over de pubquiz, en ook wekelijks een paar tips vooraf, vind je op de Facebook pagina van The Jack.

Adres: Stratumseind 55, 5611 EP Eindhoven

De Wildeman

4.2/5

Op elke dinsdag en woensdag speel je een pubquiz in Eindhoven bij de Wildeman om 20:30 uur.

De kosten om mee te doen en wat er gewonnen kan worden is bij ons niet bekend. Reserveer een tafel via de website van De Wildeman en ga gewoon lekker quizzen!

Adres: Markt 10, 5611 EB Eindhoven

Spijker

4.1/5

Elke maandag om 20:30 uur kan je meespelen met de pubquiz bij Stadscafé Spijker in Eindhoven. Je kan meespelen met een team tot zes quizzers.

De kosten zijn € 5,- per persoon. Je kan ook leuke prijzen winnen zoals cadeabonnen, kaartjes voor een wedstrijd van PSV of de hoofdprijs, een verscheurde rekening. Schrijf je in voor de pubquiz via de website van Spijker.

Adres: Stratumseind 15-21, 5611 EN Eindhoven

Grand Café Centraal

4.1/5

Wekelijks op donddag om 20:00 uur speel je een internationale pubquiz bij Grand Café Centraal. Deze quiz wordt volledig in Engels gepresenteerd en gespeeld. Speel mee met maximaal 5 quizzers in je team.

Je speelt mee voor € 4,- per persoon. Meld je vooraf aan via het reserveringssysteem op de website van Grand Café Centraal. Het is ook mogelijk om alleen te komen en met een aantal personen ter plekke een team te vormen.

Adres: Markt 8, 5611 EB Eindhoven

Lab-1

4.6/5

Bij Lab-1 wordt maandelijks een thema pubquiz georganiseerd over de meest uiteenlopende thema’s. De quizzen starten om 20:00 uur en je speelt mee met maximaal 5 quizzers.

De kosten zijn € 19,50 per team waarbij je ook leuke prijzen kunt winnen. Bekijk op de website van Lab-1 wanneer de volgende pubquiz op het programma staat.

Adres: Keizersgracht 19, 5611 GC Eindhoven

Cafe Wilhelmina

4.3/5

Bij Muziekcafé Wilhelmina wordt elke maand op een zaterdavond een pubquiz in Eindhoven georganiseert. Je speelt mee met een team van maximaal 5 quizzers.

Je speel helemaal gratis mee en wint vooral eeuwige roem bij succes. Op de Facebook pagina van Café Wilhelmina vind je de volledige quizagenda.

Adres: Wilhelminaplein 6, 5611 HE Eindhoven

Winston bistro bar

4.2/5

Maandelijks op de 2e woensdag om 20:00 uur speel je een pubquiz in Eindhoven bij Winston Bistro Bar. Speel mee met een team van maximaal vijf quizzers.

Deelname is helemaal gratis. Let wel, er zijn een beperkt aantal tafels beschikbaar, dus je moet je vooraf wel aanmelden. Doe dit via deze website voor de datum waarop je wilt meespelen.

Adres: Stratumseind 93, 5611 ER Eindhoven

Organiseer zelf een pubquiz in Eindhoven

Pubquiz in Eindhoven kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Eindhoven kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Eindhoven met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Eindhoven voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Eindhoven op locatie

We werken samen met 25 professionele quizmasters. In de omgeving van Eindhoven hebben we verschillende presentatore in ons netwerk.

Wil je geen saaie triviant avond? Wil je een pubquiz vol top entertainment? Laat jouw quizavond dan volledig door ons organiseren. Dan weet je zeker dat niemand zich zal vervelen en dat er nog lang over het team of bedrijfsuitje zal worden nagepraat!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Eindhoven
Scroll to Top