Pubquiz Ede 2024

Doe gezellig mee aan een pubquiz in Ede bij een van de locaties die quizavonden organiseren. Ben jij vooral op zoek naar een serieuze quiz of een quiz met humor? Of een quizavond bezoeken dicht bij huis? In deze lijst kan je de informatie vinden die je nodig hebt!

Biercafé Substitute

4.6/5

Op de laatste donderdag van de maand kan je een hilarische quizavond meemaken bij Substitute. In samenwerking met De Andere Quiz wordt er een spannende quiz met veel multimedia verzorgt.

Je kan meedoen met een team van maximaal 5 personen en deelname is maar € 1,- per persoon. Meer informatie over de pubquiz kan je vinden op de hun Facebook pagina.

Adres: Nieuwe Stationsstraat 27, 6711 AG Ede

Pubquiz Ede

Flannagan’s 

4.7/5

Iedere woensdag kan je een bere gezellige pubquiz spelen bij Flannagan´s. De quiz begint om 20:00 uur en bestaat uit algemene kennisvragen met een plaatjes ronde en een muziekronde.

Je kan je inschrijven met een team van maximaal 5 personen. Deelname aan de quiz is € 3,- per persoon.

Adres: Notaris Fischerstraat 4, 6711 BC Ede, Nederland

Café De Compaen

4.6/5

Regelmatig worden er in dit café pubquizzen georganiseerd. Houdt hun Facebook in de gaten voor meer informatie over hun pubquizagenda.

Je kan ook even een kijken nemen op hun website of even bellen.

Adres: Nieuwe Stationsstraat 31, 6711 AG Ede

Op zoek naar een quizmaster in Ede?

Als je een pubquiz wil organiseren bij een bedrijfsuitje, teamuitje of andere gelegenheid dan wil je dat dit een succes wordt. Daarom werken wij samen met 25 ervaren quizmasters die al jaren pubquizzen organiseren.

Onze quizmasters hebben ervaring met tal van groepen. Of het nu gaat om een groep vrijgezellen, een stel bouvakkers, directeuren, docenten of tieners, onze quizmasters weten er wel raad mee!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Ede

Organiseer zelf een pubquiz in Ede

Pubquiz in Ede kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Ede kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Ede met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Ede voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top