Pubquiz Dordrecht 2024

In Dordrecht worden er maandelijks in de horeca gezellige pubquiz avonden georganiseerd. Meestal worden de quizzen maandelijks aangeboden maar er zitten ook cafés tussen waarbij je wel elke week terecht kan voor wat pittige vragen. Misschien zit er in dit overzicht iets leuks voor jou tussen?

Café de Lachende Monnik

4.6/5

Café De Lachende Monnik claimt de de leukste pubquiz van Dordrecht aan te bieden. Wil jij eens kijken of dat klopt? Kom dan woensdagavond langs om 20:15 uur en schrijf je in met een team van maximaal 5 persoenen.

Deelname aan de quiz is € 2,70,- per persoon. En dat is goedkoop. Want de winnaar hoeft niet te betalen voor zijn hapjes en drankjes. Meer informatie over de pubquiz kan je vinden op hun Facebook pagina.

Adres: Voorstraat 426, 3311 CX Dordrecht

Pubquiz in Dordrecht spelen met leuke quizvragen

Café Restaurant Merz

4.4/5

In dit café wordt er fanatiek gequizt. Je kan hier namelijk elke dinsdag en elke woensdag meedoen aan een gezellige pubquiz.

De pubquiz begint standaard om 20:00 uur. Ook worden er geregeld themaquizzen georganiseerd. Je kan meedoen met een team van maximaal vijf personen. Meer informatie over de pubquizzen kan je vinden op hun Facebook pagina.

Adres: Korte Kalkhaven 3, 3311 JM Dordrecht

Restaurant Post

4.3/5

Bij Post wordt een eigen unieke pubquiz gepresenteerd onder leiding van Dimitri Visch. Om 20 uur begint en deelname is helemaal gratis.

Voor meer informatie en om jezelf in te schrijven kan je naar hun website. Je kan je ook gewoon aanmelden door even te bellen.

Adres: Johan de Wittstraat 128, 3311 KJ Dordrecht

Organiseer zelf een pubquiz in Dordrecht

Pubquiz in Dordrecht kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Dordrecht kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Dordrecht met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Dordrecht voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Laat ons jouw pubquiz in Dordrecht organiseren

We hebben in samenwerking met 25 quizmasters al duizenden pubquizzen op locatie georganiseerd. Hierbij zijn we ook meerdere keren in Dordrecht geweest voor een leuke quizavond.

Een pubquiz organiseren kan in principe iedereen, maar echt een geniale quizavond neer zetten, daar moet je toch wel wat ervaring voor hebben. Dat hebben wij natuurlijk, en daarmee helpen we je graag op weg. Dus neem contact met ons op en we komen graag een geniale pubquiz in Dordrecht met jouw gezelschap spelen!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Dordrecht
Scroll to Top