Pubquiz Doetinchem 2024

Ook in Doetinchem worden er leuke quizavonden georganiseerd. Wil jij eens meedoen aan een gezellige pubquiz avond bij jou in de buurt? In dit overzicht kan je een aantal horeca locaties vinden die regelmatig pubquizzen organiseren. Misschien zit er iets voor jou tussen waar je aan mee wilt doen!

De Kompaan

4.2/5

Er worden regelmatig pubquizzen in Doetichem georganiseerd bij De Kompaan. Op hun Facebook pagina wordt de volgende pubquiz bekend gemaakt.

De quiz begint om 20:00 uur en ze hebben maar plek voor 12 teams. Dus je moet je wel snel aanmelden. Er worden leuke prijzen weggegeven aan de winnaars en deelname is helemaal gratis.

Adres: Grutstraat 10 – 12, 7001 BX Doetinchem

Pubquiz Doetinchem

Café Kafé

4.3/5

Af en toe wordt er een gezellige pubquizavond georganiseerd bij Café Kafé. Neem een kijkje op hun Facebook pagina om te weten wanneer de volgende pubquiz is.

Je kan meedoen met een team van maximaal 5 personen. En deelname is € 5,- per persoon.

Adres: Korte Kapoeniestraat 6, 7001 CA Doetinchem

Laat jouw bedrijfsuitje organiseren door een van onze quizmasters!

Al jaren organiseren we pubquizzen in allerlei uithoeken van Nederland en België. Dit doen we met een team van 25 professionele quizmasters. Dit zijn stuk voor stuk professionals die zich moeiteloos aanpassen aan de verschillende groepen waar mee te maken hebben.

Dus wil jij verzekerd zijn van een topavond? Huur dan een van onze quizmasters in bij jouw teamavond, vrijwilligersdag of bedrijfsuitje in Doetinchem!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Doetinchem

Organiseer zelf een pubquiz in Doetinchem

Pubquiz in Doetinchem kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Doetinchem kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Doetinchem met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Doetinchem voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top