Pubquiz Deventer 2024

Er worden ook pubquizzen in Deventer georganiseerd een aantal horeca gelegenheden. Ben jij op zoek naar een leuke pubquiz in Deventer? Kies dan een van deze quizlocaties uit en ga voor de winst! Staat jouw locatie er nog niet tussen? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.

Café Persee

4.3/5

Elke woensdag is er een leuke algemene kennis quiz in het café. De quiz wordt gepresenteerd door twee enthousiaste quizmasters. Het is een redelijk pittige quiz dus maak je borst maar nat!

Schrijf je in met een team van maximaal 5 personen. Deelname is € 4,- per persoon en de quiz start om 20:00 uur. Er zijn leuke prijzen voor de nummers één en twee. Meer informatie hierover kan je vinden op hun website.

Adres: Brink 32, 7411 BT Deventer

Speel een pubquiz in Deventer bij deze quizlocaties

Café Het Glas In Lood

4.6/5

Elke maandag kan je meedoen aan de huisgemaakte pubquiz van het café. Het is een authentieke pubquiz die zowel in het Nederlands als in het Engels wordt gepresenteerd.

Je kan meedoen met een team van maximaal 4 personen. Deelname is € 12,- per team. Wie de meeste punten heeft aan het einde van de quiz mag naar huis met het prijzenpakket. De quiz begint om 20:00 uur. Meer informatie over de quizavond kan je vinden op hun website.

Adres: Nieuwe Markt 4, 7411 PA Deventer

Organiseer zelf een pubquiz in Deventer

Pubquiz in Deventer kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Deventer kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Deventer met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Deventer voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Speel een pubquiz in Deventer op locatie met een van onze quizmasters!

We organiseren met 25 professionele quizmasters door heel Nederland en België pubquizzen op locatie. Dit doen we uiteraard ook met pubquizzen in Deventer.

Onze quizzen staan bol van geniale filmpjes, zeer creatieve quizvragen en het is zelfs mogelijk om punten te stelen van een ander team. Onze quizmasters zijn zeer ervaren en gaan ook graag met jouw groep aan de slag met een geniale pubquiz in Deventer!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Deventer
Scroll to Top