Pubquiz Den Helder 2024

In Den Helder worden er zeker ook pubquizavonden georganiseerd. Niet zo vaak als in andere steden waar maandelijks of wekelijks wordt gequizt. Iets minder sporaridisch maar wel erg leuk. Je bent van harte welkom om mee te doen aan een pubquiz bij de volgende locaties.

De Kampanje 

4.3/5

Bij de Kompanje kan je af en toe meedoen aan een gezellige pubquiz. Het is elke keer een groot succes en mensen komen er voor terug. Je kan zelfs een wisselbeker winnen.

Je mag niet meer dan 3 personen in je team hebben. Het zijn dus kleinere groepjes dan normaal. Er zijn veel algemene vragen maar ook muziekvragen en een fotoronde. Deelname is € 12,- per team. Meer informatie kan je vinden op hun website.

Adres: Willemsoord 63, 1781 AS Den Helder

Pubquiz Den Helder

Laat ons jouw pubquiz op locatie in Den Helder organiseren!

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor jouw team of afdeling? Laat De Andere Quiz jouw teamuitje organiseren! Al jaren spelen onze 25 quizmasters quizzen door het hele land, ook in Den Helder.

Wil jij zeker zijn van een avond met veel spanning en sensatie, een flinke dosis humor en veel creativiteit? Neem dan zsm contact met ons op!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Den Helder

Organiseer zelf een pubquiz in Den Helder

Pubquiz in Den Helder kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Den Helder kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Den Helder met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Den Helder voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top