Pubquiz Den Haag 2024

Zin in een pubquiz in Den Haag? We hebben speciaal voor jou een overzicht gemaakt van alle horeca locaties die een pubquiz in Den Haag organiseren. Het gaat hier niet om bedrijfsuitjes, maar juist om een open avond waar iedereen mee kan quizzen. Jij natuurlijk ook! Zoek dus een fijne locatie uit die een pubquiz organiseert op jouw vrije avond. En maak een quizteam waarmee je kans maakt op de hoofdprijs… 🙂

Kompaan Binnenhaven

4.6/5

Wekelijks op donderdag om 20:30 uur kan je een pubquiz in Den Haag spelen bij Kompaan Binnenhaven. De quiz wordt hier zowel in het Nederlands als het Engels gepresenteerd, dus iedereen kan mee doen!

Speel mee met een team van 4 tot 6 quizzers. De kosten zijn € 5,- per persoon waarbij je ook leuke prijzen kunt winnen. Niet alleen de top 3 valt in de prijzen, er worden ook prijzen verloot onder de andere teams.

De quiz wordt goed bezocht, dus we raden je team vooraf aan te melden via deze website. Veel succes!

Adres: Torenstraat 49, 2513 BN Den Haag

Pubquiz Den Haag speel mee met een leuke quiz met grappige quizvragen in de Haagsche cafetjes

Bar Club 188

4.7/5

Bij Club 188 wordt er meerdere keren per jaar een Club 188 pubquiz gespeeld. De eigenaren van deze locatie maken en presenteren de quiz helemaal zelf. Hij wordt in het Nederlands en het Engels gepresenteerd.

Speel mee met 3 of 4 personen voor € 10,- per team. Meld je ruim op tijd aan want de quizzen zijn vaak meer dan een maand van te voren al volgeboekt. Meer over de quizzen lees je hier.

Adres: Laan van Nieuw Oost-Indië 188, 2593 CB Den Haag

O’Caseys

4.5/5

Op de donderdag kan je wekelijks in Den Haag pubquizzen bij O’Casey’s vanaf 20:00 uur. Speel mee met maximaal 6 quizzers in jouw team. De quiz wordt in het Engels gespeeld.

Speel mee voor € 17,50 per team. Meld je aan via de website van O’Caseys of gewoon aan de bar.

Adres: Noordeinde 140, 2514 GP Den Haag

Hoender en Hop

4.0/5

Op de 1e en 3e dinsdag kan je elke maand een pubquiz in Den Haag spelen bij Hoender en Hop. De quizavond start om 20:00 uur en je speel mee met maximaal 6 quizzers in je team.

De kosten zijn € 10,- per team, maar je speelt gratis mee als je vooraf mee eet met een speciaal quizmenu. WIl je zeker zijn van deelname, eet dan vooraf mee. Meld je hier aan voor de pubquiz.

Adres: Grote Markt 25, 2511 BG Den Haag

The Fiddler

4.3/5

Elke maand wordt op een of meer dinsdagen bij The Fiddler een internationale pubquiz in het Engels gespeeld. Quizzen starten om 20:00 uur.

Meer informatie en aanmelden doe je via de website van The Fiddler.

Adres: Riviervismarkt 1, 2513 AM Den Haag

Sherlock

4.5/5

Bij Sherlock Holmes kan je op de eerste en derde zaterdag van de maand mee quizzen om 20:00 uur. De quiz wordt in het Engels gepresenteerd.

De precieze quizplanning en hoe je aan te melden lees je allemaal op de Instagram pagina van Sherlock.

Adres: Sumatrastraat 314, 2585 CZ Den Haag

Bar & Restaurant Milú

4.3/5

Bij Milú Den Haag wordt er elke maand een pubquiz gespeeld. Je speelt mee met een team tot maximaal 6 personen.

Wat de kosten zijn en wat er gewonnen kan worden konden we niet achterhalen. Meer informatie en aanmelden doe je op de website van Milú. Bel ze voor de zekerheid even om de volledige quizplanning te achterhalen.

Adres: Driehoekjes 15, 2513 AZ Den Haag

Cafe Cremers

4.3/5

Bij Cremers wordt bijna elke maand een pubquiz georganiseerd. Dit gebeurt niet op een vaste avond. Speel mee tot 4 personen in je quizteam.

Je speelt helemaal gratis mee en kan je ter plekke aanmelden voro de pubquiz. Check de Facebook pagina voor de volgende pubquiz, of neem zelf even contact met ze op. Niet alles wordt ruim van te voren op de socials geplaatst, maar er wordt wel heel wat gequizt!

Adres: Prinsestraat 84, 2513 CG Den Haag

Organiseer zelf een pubquiz in Den Haag

Pubquiz in Den Haag kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Den Haag kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Den Haag met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Den Haag voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Den Haag op locatie

We werken samen met 25 quizmasters. In Den Haag en omgeving hebben we meerdere quizmasters in ons netwerk.

Geen zin in een triviant avond? Wil je een pubquiz vol top entertainment? Huur dan een van onze quizmasters in. Dan weet je zeker dat niemand zich zal vervelen en dat er nog lang over het bedrijfsuitje zal worden nagepraat!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Den Haag
Scroll to Top