Pubquiz Den Bosch 2024

Wil je meedoen aan een pubquiz in Den Bosch? We hebben hier alle quizlocaties in Den Bosch op en rijtje gezet die in cafés en restaurants gespeeld worden. Er zijn locaties die elke week een pubquiz organiseren, maar ook die eens per maand een pubquiz op het programma hebben staan.

Jongens van de Wit

4.4/5

Op de laatste dinsdag van de maand om 20:00 uur speel je De Andere Quiz bij Jongens van de Wit. Deze pubquizzen staan bol van hilarische filmpjes, zeer creatieve quizvragen en een grote dosis humor.

Speel mee met een team van maximaal 5 quizzers. Op de Facebook pagina van Jongens van de Wit vind je meer informatie en ook de aankondigingen van de pubquizen.

Adres: Hofvijver 4, 5223 MC ‘s-Hertogenbosch

Pubquiz Den Bosch spelen in een café of restaurant

‘t Pantoffeltje

4.3/5

Ook bij ‘t Pantoffeltje wordt bijna maandelijks op een woensdag de multimedia pubquiz van De Andere Quiz gespeeld. Alleen in de zomer maanden staat de pubquiz niet op het programma.

Deze quizavonden zijn razend populair, dus meld je team op tijd aan. De quizzen starten om 20:00 uur en je speelt mee voor € 5,- per persoon. Meer informatie over de quizzen bij ‘t Pantoffeltje vind je hier.

Adres: Korte Putstraat 11, ‘211 KP ‘s-Hertogenbosch

Station Zuid

4.2/5

Bij Station Zuid speel je twee keer per maand op de vrijdag om 20:30 uur mee met een puqbuiz in Den Bosch. Doe mee met een team van maximaal vijf quizzers.

De kosten varieren per pubquiz van 14,50 tot 19,50 per quizteam waarbij ook diverse prijzen gewonnen kunnen worden. Bekijk de gehele quizagenda op de website van Station Zuid.

Adres: Erasmusstraat 9, 5216 HM ‘s-Hertogenbosch

Bossche Brouwers

4.6/5

Bij de Bossche Brouwers aan de Vaart worden soms meerdere keren per maand pubquizzen georganiseerd. De ene keer gaat het om een thema quiz, de andere keer om een algemene quiz.

Speel mee met maximaal vijf quizzers in je team. De kosten zijn €12,50 euro per team. Meer informatie en aanmelden voor een van pubquizzen doe je via via deze website.

Adres: Tramkade 29, 5211 VB ‘s-Hertogenbosch

Café Cinq

4.1/5

Twee keer per maand speel je op de woensdagavond mee met de goed bezochte pubquiz van Café CinQ. De quiz start om 20:30 uur en je doet mee met 2 tot 5 quizzers in jouw team.

De kosten zijn € 5,- per persoon waarbij er ook leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Check de Facebook pagina voor de exacte quizplannig en wekelijks een paar tips voor de pubquiz.

Adres: Parade 5, 5211 KL ‘s-Hertogenbosch

Organiseer zelf een pubquiz in Amsterdam

Pubquiz in Den Bosch kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Den Bosch kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Den Bosch met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Den Bosch voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Den Bosch

We werken samen met 25 quizmasters. Ook in Den Bosch zijn er veel quizmasters voor ons actief bij pubquizze op locatie.

Wil je geen saaie triviant avond? Maar liever een pubquiz vol entertainment? Huur dan een van onze quizmasters in. Dan weet je zeker dat niemand zich zal vervelen en dat er nog lang over het bedrijfsuitje zal worden nagepraat!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Den Bosch
Scroll to Top