Pubquiz Delft 2024

Op deze pagina ben je aan het juiste adres voor het vinden van een leuke pubquizavond in de horeca bij jou in de buurt. Alleen de leukste quizavonden in Delft hebben wij verzameld en gerangschikt op beoordelingen. Neem een kijkje op deze pagina en wellicht zit er een leuke locatie tussen waar jij je graag wilt inschrijven voor de volgende pubquiz.

De Gist

4.5/5

Bij De Gist kan je een hele leuke pubquiz in Delft spelen met grappige filmpjes onder leiding van de Mirofoonman. De pubquiz bij de Gist is meer een show dan een serieuze spelavond. Er wordt altijd veel gelachen.

De quizavond is zo’n succes dat op zowel de eerste maandag en de eerste woensdag van de maand dezelfde pubquiz word gespeeld. Die van De Andere Quiz. Speel mee met maximaal 5 quizzers.

Deelname is € 15,- per team. Er worden leuke prijzen weggegeven voor de nummers één, twee en drie. Maar de pubquiz draait meer om de fun dan om wie de slimste is.

Op

Adres: Phoenixstraat 4C, 2611 AL Delft

Pubquiz in Delft spelen met leuke quizvragen en grappige filmpjes

 Theater de Veste

4.5/5

Van september t/m juni kan je elke maand pubquizzen bij Theater de Veste. Het is een vermakelijke pubquiz met een goede quizmaster en originele vragen

Je doet mee voor € 25,- per team. Meld je team aan via deze website. Bij binnenkomst kroog je bovendien een gratis welkomstdrankje.

Adres: Asvest 1, 2611 PK Delft

Cultuurlab

4.5/5

Elke laatste vrijdag barst het feest los bij

Meld je team vooraf aan op de facebook pagina van Café Thijssen. Je speelt meet voor € 3,- per persoon. De winnaar gaat naat huis met een heerlijk bierpakket.

Adres: Brouwersgracht 107, 1015 GD Amsterdam

Sevenhills

4.3/5

Bij Sevenhills wordt er regelmatig een pubquiz georganiseerd. Op welke dag wisselt dus houdt hun Facebook pagina goed in de gaten om er achter te komen wanneer de volgende pubquiz is.

Schrijf je in met een team van maximaal 6 personen. Deelname aan de quiz is € 5,- per team. De begint vaak om 20:15 uur en de quizmaster is Jeroen Citroen.

Adres: Achterom 165, 2611 PN Delft

Café Friends

4.7/5

In de wintermaanden worden er regelmatig quizavonden georganiseerd bij Friends. Je doet mee als koppel en de kosten voor deelname zijn € 10,- per koppel. Inschrijven is verplicht en kan door te bellen of te appen naar 06-57489909.

De quiz begint om 20.30 uur en wordt georganiseerd met behulp van Kahoot. De quiz is voor iedereen leuk en iedereen kan meedoen!

Adres: Noordeinde 37A, 2611 KG Delft

‘t Proeflokaal

4.4/5

Er wordt veel gequizt op de derde donderdag van de maand bij ‘t Proeflokaal. De quiz begint om 20.30 uur en je hoeft je niet in te schrijven. Kom dus wel op tijd want vol is vol.

Op hun Instagram pagina wordt de volgende pubquiz in Delft aangekondigd.

Adres: Gasthuislaan 36, 2611 RB Delft

Organiseer zelf een pubquiz in Delft

Pubquiz in Delft kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Delft kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Delft met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Delft voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Delft op locatie

We werken samen met 25 professionele quizmasters. In de omgeving van Amsterdam hebben we meerdere quizmasters in ons netwerk.

Geen zin in een triviant avond? Wil je een pubquiz vol top entertainment? Huur dan een van onze quizmasters in. Dan weet je zeker dat niemand zich zal vervelen en dat er nog lang over het bedrijfsuitje zal worden nagepraat!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Delft
Scroll to Top