Pubquiz Capelle aan den IJssel 2024

Wil jij meedoen met een pubquiz in Capella aan den IJssel? Dan is er een grote kans dat je bij het Isala Theater terecht komt. Dat is op dit moment de enige pubquiz die er wordt aangeboden. Maar dat is dan ook wel en hele bijzondere pubquiz dat past bij en theater. Neem eens een kijken en schrijf je wel op tijd in. Want de pubquiz is er heel populair!

Isala Theater 

4.5/5

De acht pupquizzen die plaatsvinden ieder jaar in het Isala Theater zijn zeer populair. Het theater werkt zelfs met een wachtlijst. De quiz wordt al 10 jaar lang aangeboden. Het is dus een gegarandeerd succes!

Het is een bijzondere pubquiz met een speciale smakenronde en live muziek. Deelname aan de pubquiz is € 28,50 per team. Meer informatie kan je vinden op de website.

Adres: Stadsplein 5, 2903 HH Capelle aan den IJssel

Pubquiz Capelle aan den IJssel

Laat jouw teamuitje door onze quizmasters verzorgen!

Ben je aan het werk gezet om een teamuitje te organiseren? Geen idee wat te doen? Ga dan gewoon voor een hele leuke pubquiz!

Het concept van de pubquiz is razend succesvol gebleken, al meer dan 50 jaar in Nederland. En als je dit dan ook nog doet met een geniale pubquiz van De Andere Quiz dan zit je al snel goed natuurlijk. We werken samen met 25 professionele quizmasters die graag ook met jouw groep aan de slag gaan.

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Capelle aan den IJssel

Organiseer zelf een pubquiz in Capelle aan den IJssel

Pubquiz in Capelle aan den IJssel kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Capelle aan den IJssel kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Capelle aan den IJssel met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Capelle aan den IJssel voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top