Pubquiz Breda 2024

WIl je een pubquiz in Breda spelen, maar geen idee waar er quizzen gespeeld worden? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben op deze pagina alle quizlocaties in Breda gepubliceerd. Kies een leuke locatie of geschikte quizavond uit, vorm een team, en speel lekker mee!

Café de Bruine Pij

4.3/5

Bij Café de Bruine Pij wordt al sinds 2016 De Andere Quiz gespeeld. Dit zijn geniale pubquizzen met veel grappige filmpjes, zeer creatieve quizvragen en een grote dosis humor. De quiz wordt hier elke maand op de woensdag gespeeld, meestal de 3e of 4e woensdag van de maand om 20:00 uur.

De Andere Quiz is mateloos populair bij de Bruine Pij en dus ook meestal uitverkocht. Vooraf reserveren is dan ook niet meer mogelijk. Wie het eerst komt speelt mee tot het café vol is. Dus kom op tijd, eet vooraf bij de Bruine Pij en dat weet je zeker dat je kunt meespelen.

Meer informatie over de quizplanning lees je op de website van Café de Bruine Pij in Breda.

Adres: Kerkplein 7, 4811 XT Breda

Pubquiz Breda, alle quizlocaties op een rij van deze stad in Noord brabant

Biercafe Catch 22 Breda

4.5/5

De laatste woensdag van de maand organiseert Biercafé Catch 22 altijd een pubquiz in Breda. Speel mee met maximaal 4 quizzers in jouw team.

Schrijf je vooraf in achter de bar of zoek op een andere manier contact. Check de Facebook pagina voor meer informatie over het café en de activiteiten die ze organiseren.

Adres: Vismarktstraat 14, 4811 WE Breda

Teds Botanique

4.4/5

Bij Teds wordt De Andere Quiz om de maand gespeeld, de dagen wisselen per maand. Speel mee met een team van maximaal 4 personen.

Reserveer een tafeltje via de website van Teds Botanique en speel mee voor de winst met jouw quizteam.

Adres: Parade 12, 4811 DZ Breda

Café de Bommel

4.3/5

Elke maandagavond kan je om 20:00 uur meedoen aan de pubquiz in Breda van Café de Bommel. Speel mee met een team van maximaal vijf quizzers.

Je speelt mee voor € 3,- per persoon waarbij er ook leuke prijzen gewonnen kunnen worden. De quiz wordt erg druk bezocht dus meld je vooraf op tijd aan. Pas bij een bevestiging weet je zeker dat je mee kunt doen.

Meer over de pubquiz bij cafe de Bommel en aanmelden doe je op deze website.

Adres: Halstraat 1, 4811 HV Breda

Old Dutch Breda

4.1/5

Bij Old Dutch Sports Bar worden soms meerdere quizzen per maand georganiseerd. Dit zijn soms algemene pubquizzen, soms themaquizzen of zelfs muziekquizzen.

Speel mee voor €19,50 per team (of €14,50 als je met 2 personen bent). Je kan leuke prijzen winnen dus vorm een sterk team en ga voor de wist! Meer informatie op Instagram.

Adres: Sint Janstraat 3A, 4811 ZK Breda

Brouwerij Frontaal

4.6/5

Elke eerste woensdag van de maand wordt er een pubquiz georganiseerd bij Brouwerij Frontaal.

Meer informatie over hoe laat, wat de kosten zijn en wat je kan winnen hebben wij niet kunnen achterhalen. Neem dus zelf even contact op als je vragen hebt via de mogelijkheden op de website van Frontaal.

Adres: Liniestraat 31, 4816 BG Breda

Ned Kelly’s

4.5/5

Bij Ned Kelly’s worden er meerdere internationale pubquizzen in het engels georganiseerd per maand. De quizzen vinden altijd plaats op de donderdag en starten om 20:00 uur. De voertaal is Engels, maar vragen worden ook genoemd in het Nederlands.

Speel mee met maximaal 5 quizzers in jouw quizteam. Meld je vooraf aan als je zeker wilt zijn van een tafeltje via de website van Ned Kelly’s. Meer informatie en aankondigingen van de quizzen gebeuren via deze Facebook pagina.

Adres: Grote Markt 52, 4811 XS Breda

Lawaaipapegaai

4.4/5

Eens per maand op de donderdag wordt er een pubquiz in Breda gespeeld bij Lawaaipapegaai. De quizzen starten om 20:30 uur en dit is altijd een groots spektakel.

De kosten en wat je precies kan winnen hebben we niet kunnen achterhalen. Houd dus de socials in de gaten, of neem zelf even contact op met Lawaaipapegaai voor meer informatie.

Adres: Kerkplein 7, 4811 XT Breda

Organiseer zelf een pubquiz in Breda

Pubquiz in Breda kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Breda kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Breda met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Breda voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Quizmaster nodig in Breda? Wij staan voor je klaar!

We werken samen met 25 quizmasters. In Norod Brabant en ook in Breda organiseren we regelmatig een pubquiz op locatie.

Geen zin om de quiz zelf te presenteren? Of wil je gewoon echt een topper op jouw bedrijfsuitje? Doe een aanvraag bij De Andere Quiz en we komen graag een pubquiz in Breda organiseren met jouw groep.

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Breda
Scroll to Top