Pubquiz Assen 2024

Houdt je van een spelletje en wil je vanavond een pubquiz in Assen spelen? Zoek dan een van onderstaande quizlocaties uit. Dit zijn allemaal cafés en restaurants die regelmatig een pubquiz organiseren waar ook jij aan mee kunt doen. Check de websites voor de specifieke quizagenda en voor informatie over hoe jij mee kunt doen met jouw quizteam.

Brasserie de Kroon

4.3/5

Elke maand wordt er op zondagavond om 17:00 uur een pubquiz in Assen gespeeld bij Brasserie de Kroon. Je kan hier aan mee doen met een team van 2 tot 4 quizzers.

De kosten zijn €5,- per speler en er is een speciaal quizmenu. Een smakelijke burger met friet voor maar een tientje! Check hier wanneer de volgende pubquiz op de planning staat en meld meteen jouw team aan!

Adres: Brink 18, 9401 HT Assen

Pubquiz Assen

Kings & Queens Assen

4.4/5

Bij Kings and Queens in Assen wordt regelmatig een pubquiz in Assen georganiseerd. Meestal is dit om de maand op een donderdag om 20:00 uur. Je speelt mee met de quiz met een team van maximaal 5 quizzers.

De kosten zijn € 2,50 per persoon waarbij je je wel vooraf moet inschrijven via deze website. Er wordt nog expliciet aangegeven dat pas na de betaling je definitief bent igeschreven.

Adres: Nieuwehuizen 10A, 9401 JT Assen

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Assen op locatie

We werken samen met 25 professionele quizmasters. In de omgeving van Amsterdam hebben we meerdere quizmasters in ons netwerk.

Geen zin in een triviant avond? Wil je een pubquiz vol top entertainment? Huur dan een van onze quizmasters in. Dan weet je zeker dat niemand zich zal vervelen en dat er nog lang over het bedrijfsuitje zal worden nagepraat!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Assen

Organiseer zelf een pubquiz in Assen

Pubquiz in Assen kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Assen kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Assen met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Assen voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top