Pubquiz Arnhem 2024

Op zoek naar een pubquiz in Arnhem? Zoek niet verder, want we hebben op deze pagina een overzicht van alle cafe’s en restaurants in Arnhem gemaakt die regelmatig een pubquiz organiseren. Je hebt ze in allerlei vormen en maten. Doordeweeks, in het weekend, het kan allemaal. Veel quizplezier!

Sound & Soul Foodbar

4.5/5

Bij Sound & Soul Foodbar wordt elke eerste donderdg van de maand een pubquiz in Arnhem gespeeld. Dit is niet zo maar een pubquiz, maar De Andere Quiz, met veel grappige filmpjes, heerlijke muziek en zeer creatieve quizvragen.

Speel mee met een team tot 4 quizzers. De quiz gaat van start om 20:30 uur en je speelt mee voor € 4,- per persoon. Je krijgt hierbij een heerlijke bittergnarnituur van het huis en maakt kans op het verscheuren van de drankrekening bij winst van de quiz!

Meer informatie over de pubquiz en over hoe je aan te melden vind je op de website van Sound & Soul Foodbar in Arnhem.

Adres: Kastanjelaan 1, 6828 GH Arnhem

Pubquiz Arnhem zoek een quizlocatie uit en ga lekker quizzen

Café Kroon

4.4/5

Maandelijk op de derde zaterdag om 16:00 uur wordt er een pubquiz gespeeld bij Café Kroon. Speel mee met een team van maximaal 4 personen.

Je speelt mee voor € 10,- per persoon. Maar hierbij krijg je wel borrelhapjes en een heerlijk broodje na afloop van de pubquiz. Ook zijn er leuke prijzen te winnen. Inschrijven vooraf doe je via de link op de Facebook pagina van Cafe Kroon.

Adres: Hommelstraat 68, 6828 AL Arnhem

Dollars live

4.4/5

Korenmarkt 41a, 6811 GW Arnhem

Bij Dollars kan je elke woensdag om 20:00 uur meespelen met een internationale pubquiz. De quiz wordt volledig in het Engels gespeeld. De teams die mee doen mogen uit maximaal 7 quizzers bestaan.

Speel mee voor € 3,- per persoon. Er worden ook mooie prijzen uitgereikt aan de winnende teams. Meer over de quizzen bij Dollars vind je op deze Facebook pagina.

Café Atlanta

4.5/5

Bij Café Atlanta wordt elke maand op een zaterdag een culinaire pubquiz gespeeld. Naast de reguliere quizvragen worden er ook culinaire vragen gesteld waarbij zelfs geproefs moet worden.

Je speelt direct ook mee voor een jaarranking waar aan het einde van het jaar mooie prijzen verdeeld worden. Op deze website kan je je aanmelden en meer informatie vinden.

Adres: Staringplein 40, 6821 DT Arnhem

Davo café

4.4/5

Rijnkade 41, 6811 HA Arnhem

Op de eerste woensdag van de maand speel je mee met een popquiz bij Davo Café in Arnhem. Speel mee met maximaal 4 quizzers in je team.

De kosten zijn € 3,- per persoon waarbij 4 grote flessen Davo Bier te winnen zijn. Meer informatie en de volledige quizplanning bekijk je op de website van DAvo Café.

Eetcafé Sint-Jan

4.3/5

Jansplein 2, 6811 GD Arnhem

Bij Sint-Jan worden in de wintermaanden regelmatig Pubquizzen in Arnhem georganiseerd. De quizzen starten om 21:00 uur en worden meestal op donderdag gespeeld.

Op de Facebook pagina van Sint-Jan worden de quizzen altijd aangekondigd. Neem even contact op als je een planning wilt weten voor de langere termijn.

Luxor

4.5/5

Willemsplein 10, 6811 KB Arnhem

Een paar ker per jaar kan je ook quizzen bij Luxor. Dit zijn soms thema quizzen, of quizzen op ‘t randje. Maar aan het einde van het jaar zijn er ook altijd top 2000 quizzen bij Luxor.

Je speelt mee met maximaal 4 spelers in jouw team. Reserveringskosten zijn € 10,- per team. Meer informatie en de planning vind je in de agenda van Luxors website.

Organiseer zelf een pubquiz in Arnhem

Pubquiz in Arnhem kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Arnhem kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Arnhem met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Arnhem voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Arnhem

We werken samen met 25 quizmasters. In Arnhem en omstreken zijn veel quizmasters van ons aan het werk bij bedrijfsuitjes of ander gelegenheden.

Geen zin in een triviant avond? Wil je een pubquiz vol top entertainment? Huur dan een van onze quizmasters in. Dan weet je zeker dat niemand zich zal vervelen en dat er nog lang over het bedrijfsuitje zal worden nagepraat!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Arnhem
Scroll to Top