Pubquiz Appelscha

Op zoek naar een leuke pubquiz in Appelscha? Zoek niet verder! Wij hebben alle quizlocaties in Appelscha en omgeving voor je op een rijtje gezet. Kom lekker quizzen met jouw vrienden of collega’s en doe een poging naar de winst!

De Appelsche Hof

4.1/5

Bij Appelsche Hof worden maandelijks pubquizzen georganiseerd op de vrijdagavond. Je speelt mee met een team van 2 t/m 6 personen. De quizzen starten om 21:00 uur en in de zomer vakantie is er meestal wel even een korte break van de quizzen.

De quizzen van De Andere Quiz worden hier gespeeld. Dus er wordt veel gelachen om de komische filmpjes. Deelname kost € 5,- per persoon, maar daar krijg je ook een bak koffie/thee en warme wafel met slagroom voor terug. Meer informatie lees je hier.

Adres: Boerestreek 7, 8426 BM Appelscha

Pubquiz Appelscha

Le Coq

4.1/5

Bij bowlingcentrum en partycentrum Le Coq worden geregeld pubquizzen georganiseerd. De quizzen worden meestal op vrijdagavond om 20:30 uur georganiseerd.

Meer informatie hebben we niet kunnen vinden. Check de Facebook pagina van Le Coq voor de aankondigingen van de volgende pubquizzen.

Adres: Boerestreek 17, 8426 BM Appelscha

Organiseer zelf een pubquiz in Appelscha

Pubquiz in Appelscha kopen kant-en-klare pubquiz met leuke filmpjes
Muziekquiz in Appelscha spelen met deze popquiz met leuke covers
Filmquiz in Appelscha kopen en spelen met oscar winnaars
Familiequiz in Appelscha die leuk is voor de hele familie en je gezin met veel kinderen
Scroll to Top