Pubquiz Apeldoorn 2024

Wil jij een pubquiz in Apeldoorn spelen, maar geen idee waar je dat kan doen? Dan heb je de juiste pagina te pakken. We hebben op deze site namelijk een overzicht gemaakt van alle quizlocaties in Nederland. Op deze pagina vind je de cafés en restaurants in Apeldoorn die regelmatig een pubquiz organiseren. Zoek een leuke plek uit, maak een team, meld je aan en ga voor de hoofdprijs!

Café de Flierefluiter

4.6/5

Elke maandag om 20:00 uur speel je een pubquiz in Apeldoorn bij Café de Flierefluiter. Je doet mee aan deze ‘Wiz-Kwiz’ met maximaal 5 personen in je team.

De kosten zijn € 3,50 per persoon waarbij er ook leuke prijzen te winnen zijn. Meld je vooraf wel even aan als je zeker wilt zijn van deelname. Check de website van de Flierefluiter voor meer informatie en om te reserveren.

Adres: Marktstraat 22, 7311 LH Apeldoorn

Puqbuiz in Apeldoorn spelen en leuke prijzen winnen

Humphrey’s Cafe

4.5/5

Op de eerste woensdag van de maand om 20:00 uur kan jij meedingen om de prijzen bij Humphrey’s Cafe! Speel mee met een team tot 6 quizzers.

De winnaars van de pubquiz krijgen het aantal punten dat ze scoorden in shotjes uitgekeerd. Dat moet een dolle bende zijn bij Humphrey’s!

Adres: Hoofdstraat 196, 7311 BE Apeldoorn

Proeflokaal Puik Bieren

4.7/5

Op de laatste donderdag van de maand wordt de Puik pubquiz in Apeldoorn gespeeld bij het proeflokaal van de brouwerij.

We hebben niet veel meer informatie over deze pubquiz kunnen vinden. Dus neem contact op via de gegevens op de website, of ga gewoon bij ze langs op de laatste donderdag van de maand!

Adres: Beekstraat 10, 7311 LD Apeldoorn

Organiseer zelf een pubquiz in Apeldoorn

Pubquiz in Apeldoorn kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Apeldoorn kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Apeldoorn met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Apeldoorn voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Laat jouw pubquiz in Apeldoorn door ons organiseren!

Al jaren organiseren we quizzen in Nederland en België op de meest uiteenlopende locaties. Onze 25 professionele quizmasters komen langs bij scholen, bedrijven, stichtingen, buurthuizen, sportverenigingen, kerken, etc. Ook in Apeldoorn hebben we pubquizzen georganiseerd.

Ben jij op zoek naar een geniale pubquiz met een professionele quizmaster? Zoek niet verder en laat ons jouw pubquiz in Apeldoorn op locatie organiseren. We komen graag bij jullie langs!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Apeldoorn
Scroll to Top