Pubquiz Amersfoort 2024

Wil je graag ergens een pubquiz in Amersfoort spelen met je vrienden? Op deze pagina kan je de leukste quizavonden vinden die worden georganiseerd bij café’s bij jou in de buurt. Er worden diverse soorten quizzen aangeboden. De éne pubquiz is wat serieuzer dan de ander en een quizmaster maakt ook vaak het verschil. Kies een leuke quiz die bij je past of probeer er gewoon een aantal uit. Succes met het vinden van jouw vaste quizavond in de maand!

Cafe de Noot

4.5/5

Elke laatste dinsdag van de maand speel je om 20:00 uur mee met De Andere Quiz bij Cafe de Noot. In dit muziekcafé waar veel live optredens verzorgd worden is de pubquiz een erg goed bezocht fenomeen.

Speel mee met een team van maximaal 4 personen. De kosten zijn € 5,- per persoon waarbij er ook leuke prijzen gewonnen kunnen worden (ook een trootsprijs :-)). Meld je aan via de website van De Noot.

Adres: Hamseweg 31, 3828 AA Hoogland

Pubquiz in Amersfoort winnen met jouw quizteam van 4 of 5 personen

Café Onder de Linde

4.4/5

Op de woensdagavond kan je hier een authentieke pubquiz in Amersfoort spelen met quizmaster van het café zelf. Het is niet elke avond. Houdt daarom de kalender op de website goed in de gaten.

Meld je aan met een team van maximaal 5 personen. Deelname aan de pubquiz is € 5,- per persoon. Er worden zes rondes gespeelt en de winnaar ontvangt een leuk bordspel van De Spellenpoort.

Adres: Groenmarkt 9, 3811 CP Amersfoort

Eetcafé Luik Vathorst

4.2/5

Elke laatste woensdag van de maand wordt er leuke pubquiz georganiseer bij Luik Vathorst.

Maak een team van 5 personen en schrijf je in via de bar of de website. Iedere quiz worden er leuke prijzen gewonnen door de slimste teams. Deelname is € 5,- per persoon

Adres: Darthuizerberg 71, 3825 BL Amersfoort

‘t Podium FLUOR

4.3/5

Hier kan je terecht voor de leukste popquiz van Amersfoort. De quiz wordt gemaakt voor jong en oud en heeft zowel oude als nieuwe muziek. Er worden diverse soorten vragen gesteld met behulp van multimedia.

Er zijn leuke prijzen te winnen maar gezelligheid is het belangrijkst. Schrijf je in met een team van maximaal 5 personen. Deelname is € 30,- per team.

Adres: Oliemolenhof 22, 3812 PB Amersfoort

Organiseer zelf een pubquiz in Amersfoort

Pubquiz in Amersfoort kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Amersfoort kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Amersfoort met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Amersfoort voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Amersfoort

We werken samen met 25 professionele quizmasters. In de omgeving van Amersfoort werken we samen met meerdere presentatoren.

Wil je geen saaie avond met allerlei triviant vragen? Wil je een pubquiz vol top entertainment? Huur een van onze quizmasters in! Zo ben je verzekerd van een avond met veel humor, creativiteit en plezier bij jouw bedrijfsuitje in Amersfoort.

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Amersfoort
Scroll to Top