Pubquiz Alphen aan den Rijn 2024

Zin in een pubquiz in Alphen aan den Rijn? We hebben op deze pagina alle cafés en restaurants vermeld die pubquizzen organiseren in Alphen aan den Rijn. Kies een leuke locatie uit, meld je team aan en ga lekker quizzen in Alphen! Weet jij nog een locatie die ook quizzen organiseert? Laat het ons weten!

Biercafé de Natte

4.5/5

Bij Biercafé De Natte worden om de week pubquizzen in Alphen aan den Rijn gespeeld. De quizzen worden altijd op de woensdagavond om 20:00 uur gespeeld.

Naast de reguliere pubquiz wordt er ook altijd een schattingsvraag gesteld. Het team dat het dichtst bij het juiste antwoord zit wint en rondje voor het hele team!

Je speelt mee met maximaal 4 quizzers. Kosten zijn € 2,50 per persoon. Meer informatie lees je op de website van de Natte.

Adres: Julianastraat 19, 2405 CG Alphen aan den Rijn

Pubquiz Alphen aan den Rijn

Restaurant De Beren

4.1/5

Bij Restaurant de Beren in Alphen aan den Rijn worden meerdere quizzen per jaar georganiseed. Meestal ligt het even stil in de zomermaanden.

Meer informatie over de quizzen bij de Beren lees je op deze Facebook pagina.

Adres: Hooftstraat 2b, 2406 GL Alphen aan den Rijn

Restaurant De Zeeger

4.3/5

Ook bij Restaurant De Zeeger worden regelmatig een pubquiz gespeeld. De pubquizzen worden hier altijd in combinatie met een driegangendiner georganiseerd.

Speel mee met een team van maximaal 6 quizzers. De kosten zijn € 50,- per persoon inclusief driegangendiner, een glas bubbels en na afloop koffie met friandises.

Meer over dit concept lees je op de website van De Zeeger.

Adres: Kromme Aarweg 5, 2403 NB Alphen aan den Rijn

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Alphen aan den Rijn

Ben je nog op zoek naar een leuk teamuitje met jouw collega’s? Huur een van onze 25 professionele quizmasters in en ga voor de winst!

We hebben in het verleden al duizenden pubquizzen op locatie georganiseerd in het hele land. Onze quizmasters zijn zeer ervaren en weten zich moeiteloos aan te passen aan wat de groep nodig heeft. Maak je klaar voor een geniale quizavond met veel humor, verrrasing en plezier!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Alphen aan den Rijn

Organiseer zelf een pubquiz in Alphen aan den Rijn

Pubquiz in Alphen aan den Rijn kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Alphen aan den Rijn kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Alphen aan den Rijn met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Alphen aan den Rijn voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top