Pubquiz Almere 2024

Woon jij in Almere en ben jij op zoek naar een leuke pubquiz in de buurt? De volgende locaties organiseren regelmatig quizavonden bij jou in de buurt. Neem een kijkje in ons overzicht en misschien zit er wel iets leuks voor jou tussen. In ons overzicht van pubquizzen in Almere kan je ook meer informatie vinden over de kosten van deelname en hoeveel personen er maximaal in een team mogen zitten. Wij hopen dat er iets leuks voor jouw tussen zit.

Café op 2

4.2/5

Elke derde dinsdag van de maand kan je meedoen met de leukste pubquiz van Almere en omstreken. De Andere Quiz wordt hier al jaren gepeeld en daarbij wordt veel gelachen. Deze pubquiz staat bekend om zijn diversiteit aan vragen en het gebruik van veel multimedia.

De toegang is gratis maar vol is vol. Schrijf je dus op tijd in met een team van maximaal 4 personen. Er worden leuke prijzen weggeven aan de winnaars. De quiz start om 20:00 uur. Op de website kan je de teaser van de quiz vinden met meer informatie over de quizzen.

Adres: Stadhuisplein 2, 1315 HT Almere

Pubquiz in Almere spelen met jouw quizteam

De nieuwe bibliotheek

4.3/5

Regelmatig worden hier themaquizzen georganiseerd. Het is vaak op de eerste dinsdag van de maand maar houd hun website in de gaten voor de volgende pubquiz.

De kosten voor deelname variëren met of je lid bent of niet. De quiz begint om 20:00 uur. Je kan je inschrijven met een team van maximaal vijf personen.

Adres: Stadhuisplein 101, 1315 XC Almere

Cafe ‘t Lievertje

4.1/5

In de wintermaanden worden hier vaak hilarische pubquizzen georganiseerd in samenwerking met De Andere Quiz.

Je kunt je opgeven aan de bar of inschrijven door te bellen. De volgende quiz wordt altijd aangekondigd op hun Facebook pagina. Er worden leuke prijzen weggeven en de pubquiz begint om 19:30 uur.

Adres: Sluiskade 12-14, 1357 NX Almere

Organiseer zelf een pubquiz in Almere

Pubquiz in Almere kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Almere kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Almere met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Almere voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Almere op locatie

We werken samen met 25 professionele quizmasters. In de omgeving van Amsterdam hebben we meerdere quizmasters in ons netwerk.

Geen zin in een triviant avond? Wil je een pubquiz vol top entertainment? Huur dan een van onze quizmasters in. Dan weet je zeker dat niemand zich zal vervelen en dat er nog lang over het bedrijfsuitje zal worden nagepraat!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Almere
Scroll to Top