Pubquiz Almelo 2024

Op zoek naar een leuke pubquiz in Almelo waar jij aan mee kunt doen? Check dan de quizlocaties op deze pagina. Veel horeca gelegenheden spelen tegenwoordig pubquizzen om de tent vol te krijgen. Dat is niet zonder succes, want ze zijn ook regelmatig uitverkocht. Meld je dus op tijd aan als je mee wilt doen aan een pubquiz in Almelo!

Proeflokaal België

4.4/5

Bij Proeflokaal België kan je elke maand mee doen aan een geniale pubquiz van De Andere Quiz! De quizzen worden altijd op een zondagavond georganiseerd om 20:00 uur.

Je speelt mee voor € 5,- per persoon waarbij er ook leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Voor meer informatie over de pubquiz en hoe je aan te melden bekijk je deze Instagram pagina.

Adres: Schuttenstraat 2, 7607 JA Almelo

Pubquiz Almelo

The Shamrock

4.4/5

Bij The Shamrock wordt er elke maand op zondag om 20:00 uur een pubquiz gespeeld. Ook wordt er elke maand op de zondag avond, maar dan om 20:30 uur een muziekquiz gespeeld. Genoeg quizplezier dus bij The Shamrock!

Afhankelijk van de quiz speel je mee voor € 2,50 of € 5,- per persoon waarbij er ook prijzengeld gewonnen kan worden. Meer informatie vind je op deze Facebook pagina.

Adres: Grotestraat 135, 7607 CH Almelo

Café de Stam

4.6/5

Bij Café De Stam kan je meespelen met de pubquiz in Almelo op de 2e en 4e dinsdag van de maand om 20:00 uur. Speel mee met een team tot vijf quizzers.

Je speelt helemaal gratis mee en kan bovendien ook nog iets winnen. Ook doe je automatisch mee aan de jaarranking voor eeuwige roem. Meer over deze quizzen lees je op de website van De Stam.

Adres: Grotestraat 129, 7607 CH Almelo

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Almelo

Voor teamuitjes op locatie in Almelo en omgeving werken we samen met 25 professionele quizmasters. Dit zijn stuk voor stuk professionals die echt weten hoe ze een quizavond omtoveren tot een historische avond.

Wil jij niet zo maar een pubquiz spelen, maar garantie op een feest waar nog lang over zal worden nagepraat? Neem dan direct contact met ons op voor een pubquiz op maat met ook quizvragen over jouw vrienden of collega’s.

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Almelo

Organiseer zelf een pubquiz in Almelo

Pubquiz in Almelo kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Almelo  kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Almelo met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Almelo voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top