Pubquiz Alkmaar 2024

Elke maand worden er op verschillende leuke horeca locaties een pubquiz in Alkmaar georganiseerd. Wij hebben de locaties uitgekozen met de beste beoordelingen en die kan je hieronder in een overzicht bekijken. Wij hopen dat er iets tussen zit voor jou en je pubquiz team!

Gunnery’s Irish Pub

4.5/5

Iedere maand is er op maandag een leuke pubquiz in Alkmaar bij Gunnery’s. De quiz begint om 20:00 uur en de quiz wordt gepresenteerd door de quizmaster Olav. Het is een Nederlandstalige pubquiz.

Je kan je aanmelden via de website met een team van maximaal 5 personen. Deelname is € 4,50,- per persoon.

Adres: Verdronkenoord 123A, 1811 BD Alkmaar

Speel een pubquiz in Alkmaar met jouw vrienden of collega's

Alkmaars Koffiehuis

4.5/5

Iedere maand wordt er een pub of pop quiz georganiseerd. En soms wat vaker dan iedere maand. Wanneer de volgende pubquiz is kan je vinden op hun Facebook pagina.

De quiz wordt georganiseerd door Niels. Deelname aan de quiz is 5,- per persoon. Je kan je aanmelden aan de bar, appen of ouderwets gewoon even bellen.

Meld je

Gedempte Nieuwesloot 42, 1811 KT Alkmaar

De Eendracht in ‘t IJkgebouw

4.3/5

Op donderdagavond wordt er vaak een pubquiz georganiseerd bij De Eendracht. Het is een gezellige quizavond maar ook wel weer competitief. De winnaar mag namelijk zijn bon doorscheuren.

De quiz begint om 20:30 uur en je kan je inschrijven met een team van maximaal 6 personen via de website. Deelname aan de quiz is 3,50,- per persoon.

Adres: Alckmariapad 2, 1811 ML Alkmaar

Madame Jeannete

4.3/5

Af en toen wordt er sinds kort een pubquiz georganiseerd door Madam Jeannete. Meer informatie over de evenementen die worden georganiseerd kan je vinden op hun website.

Je kan je ook aanmelden met een team via de website als de volgende pubquiz in de planning staat. De quiz start om 20.30 uur en de deelname is gratis. Ze komen zelfs langs met een stuk kaas en worst.

Adres: Koorstraat 12, 1811 GP Alkmaar

BoulesBitesBar

4.3/5

Elke maand worden er allerlei soorten pubquizzen georganiseerd. Zeker niet alleen maar algemene kennisquizzen. Ook thema quizzen als over Harry Potter of The Lord of The Rings komen voorbij.

De vaste avond is er niet. Houdt daarom de website goed in de gaten voor de volgende pubquiz. Op de website kan je tickets kopen voor een team van maximaal 5 personen. De quiz begint vaak om 19:30 uur en er is een Engelse vertaling voor internationale gasten.

Adres: Noorderkade 108, 1823 CJ Alkmaar

Organiseer zelf een pubquiz in Alkmaar

Pubquiz in Alkmaar kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Alkmaar kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Alkmaar met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Alkmaar voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Laat een quizmaster jouw pubquiz in Alkmaar verzorgen

Al 10 organiseren we pubquizzen op locatie in samenwerking met 25 professionele quizmasters. Ook in Alkaar en omgeving worden regelmatig pubquizzen door ons georganiseerd.

Wil jij er zeker van zijn dat je een topavond beleeft? Huur dan een van onze quizmasters in bij jouw pubquiz in Alkmaar op locatie. Onze presentatoren passen zich makkelijk aan op de groepen waar ze mee gaan quizzen. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Alkmaar
Scroll to Top