U staat er niet alleen voor!

Wij helpen u op weg met:
 • Advies voor de meest geschikte speeldatum.
 • Meedenken in aanstellen presentator (eventueel een uit onze pool, 25 verspreid over heel Nederland).
 • Promotie materiaal om de quiz te promoten.
 • Ons artikel met zeer waardevolle tips: 11 tips voor een uitverkocht café met de pubquiz.
 • Via telefoon en e-mail bereikbaar bij eventuele vragen.

Zo gaan we te werk

 • De quizzen sturen we digitaal toe (in PowerPoint formaat), uiterlijk op de eerste dag van de maand (meestal een dag eerder).
 • Quizzers selecteren uw locatie in het digitale antwoordformulier waardoor u de scores kunt inzien (spelen op papier mag overigens ook).
 • U krijgt toegang tot ons portaal waarop de uitslagen van de quizteams geraadpleegd kunnen worden.
 • Na elke geleverde quiz incasseren wij het abonnementsgeld van uw rekening (hier moet later nog een formulier voor ondertekend worden).
 • Na de incasso versturen we voor elke pubquiz een factuur via e-mail.

Wat hebt u nodig?

 • Een computer of laptop waarop u de quiz kunt afspelen (eventuele benodigde software voorzien wij in voor Windows computers).
 • Beeld en geluidsapparatuur (incl. microfoon) om de quiz  te kunnen tonen aan uw gasten.
 • Een ruimte waarin de teams de quiz kunnen zien en horen.

Beperkende voorwaarden

 • U mag elke quiz maximaal 1 keer spelen in uw horeca gelegenheid voor een open publiek.
 • Vanuit 1 abonnement mag u de quiz niet in meerdere horeca locaties spelen.
 • Wilt u de quiz in meerdere horeca gelegenheden inzetten? Neem contact met ons op voor een aanbod op maat.
 • Het is niet toegestaan de horeca quiz ook te gebruiken voor gesloten evenementen zoals bedrijfsuitjes en familiefeesten.

Café de Bruine Pij – Breda

Het begon klein met een team of 8, maar tegenwoordig is het café tot de laatste stoel gevuld en moeten soms zelfs mensen teleurgesteld worden omdat er geen plek meer is. De omzet ligt ruim 1000 euro hoger dan op een reguliere woensdagavond.

Sound and Soul food bar – Arnhem

Het is altijd een goede mix. Muziek is altijd erg populair bij ons, maar sport doet het ook erg goed! Zelf vindt ik actueel altijd het leukste maar overall is de diversiteit gewoon top. Het is bij ons altijd volle bak, we moeten soms zelfs teams afwijzen. We hebben een zeer enthousiast publiek voor De Andere Quiz.

Café Fier – Zandvoort

We spelen meestal met ongeveer 10 teams. Het is een mooi product, steekt goed in elkaar, wordt netjes en op tijd aangeleverd. Voor ons is het ideaal voor de wintermaanden.

Brasserie Cis – Boxtel

We horen alleen maar goede geluiden. Het leeft altijd heel erg hier. We spelen met 70 man verdeeld over 10 of 11 teams van 6 personen. Bij voorbaat is het altijd verkocht. Het is ook erg makkelijk om het te organiseren met de duidelijke uitleg en dat het automatisch wordt nagekeken met de app.

De Kloosterhoeve  – Harmelen

Het is echt enorm succesvol met soms meer dan 100 quizzers op een avond. De gasten zijn zo’n 3 en half uur binnen en genieten van een drankje terwijl er ook heel veel bittergarnituren door de zaal circuleren. De quiz wordt echt heel goed ontvangen.

Sportpub Goes

De quizzen zorgen elke maand voor een erg gezellige avond met humor en ontspanning voor het hele gezin. We spelen dan met 10 tot 12 teams van max 5 personen per team. Ook online tijdens de lockdowns hebben we de grootste lol gehad met onze vaste gasten. Al zijn we natuurlijk erg blij dat we nu gewoon bij Sportpub Goes kunnen quizzen!

Café de Verfrissing – Baarn

We spelen altijd met rond de 15 teams, max 5 personen per team. We spelen dan van 20:00 tot 23:00 uur en we hebben echt mensen die er voor terug komen. Het gaat lekker snel, het tempo zit er goed in. Door het systeem is er snel nagekeken en de score dus direct bekend na afloop zodat men niet te laat thuis hoeft te zijn. Tip, speel lekker aan het begin van de maand, dan zijn de vragen namelijk heel actueel!

Sem Café – Velp

Er zit voor iedereen altijd wat leuks in. We genieten enorm van de leuke filmpjes die voor een erg gezellige sfeer zorgen in het café. De quiz is ook altijd lekker gevarieerd. Sommige mensen eten ook mee in combinatie met ons quizmenu. We zijn erg blij met jullie quizzen.

‘t Kont van het Paard – Brielle

We zijn heel blij met De Andere Quiz. Het zit allemaal heel goed in elkaar met leuke filmpjes en geluidsfragmenten. De afwisseling tussen het beeldmateriaal en de vragen is heel fijn. Ook de actuele onderwerpen worden erg gewaardeerd. We spelen meestal met zo’n 50 a 60 personen bij ‘t Kont van het Paard.

Café de Hollande – Sittard

We vinden De Andere Quiz erg leuk. Het café is altijd vol met grotendeels dezelfde teams. Dezelfde gasten komen al meer dan een jaar elke maand weer terug om bij ons te quizzen.

Café ‘t Zonneke – Rosmalen

Altijd leuke avonden met de quiz van Jeroen (eigenaar van De Andere Quiz). Het loopt heel erg goed, de sfeer is goed en iedereen is positief. Gewoon een hele leuke quiz. Leuk aangekleed met filmpjes en muziek. De vragen zijn ook erg up-to-date en dat is erg fijn.

Scroll to Top