Over ons

Familiebedrijf

Eigenlijk is het idee, om samen een bedrijf te starten, voor een groot deel afkomstig van Pa, Hedde Brouwer Sr. Sinds zijn vader (onze Opa) de melkzaak stopte was zijn plan ooit een supermarkt met ons te starten.

De supermarkt is er nooit van gekomen, maar vanaf 2013 begonnen we wel met brainstormen over het starten van een ander bedrijf met elkaar.

De Andere Quiz

We waren op zoek naar iets waar we allemaal iets mee hebben en iets dat we zouden kunnen vermenigvuldigen.

Het werd De Andere Quiz, een pubquiz met vooral veel multimedia en een grote dosis humor. Actuele onderwerpen en met name een toegankelijk quizniveau bleken een schot in de roos te zijn.

Drie takken: Horeca, Shop & Uitjes

Het originele plan was gericht op de horeca, waar we elke maand een quiz zouden kunnen aanleveren bij verschillende locaties. Later bleek er ook erg veel vraag te zijn voor teamuitjes met onze quizzen.

Naar verloop van tijd maakten we een aantal thema quizzen en gingen we samenwerken met externe presentatoren om in heel Nederland en België quizzen te kunnen aanbieden. Ook is er inmiddels een quizshop opgezet waar kant-en-klare puibquizzen worden aageboden.

Willem, Jeroen en Robin Brouwr maken elke maand een nieuwe pubquiz met geniale filmpjes en creatieve quizvragen

De eigenaren van De Andere Quiz

Jeroen Brouwer

Jeroen is het creatieve brein van De Andere Quiz en staat altijd aan de basis van een nieuw te maken pubquiz. De meest creatieve vragen, onverwachte filmpjes en ludieke rondes komen over het algemeen van zijn hand.

Naast het maken van quizzen is Jeroen grotendeels verantwoordelijk voor de sales binnen de horeca.

Ook bruist Jeroen geregeld van ideeën voor nieuwe samenwerkingen, kansen binnen nieuwe markten en leuke (social) media campagnes.

Robin Brouwer

Robin maakt de nodige quizrondes en is met name aan het slot van het productieproces heel druk. Hij doet een laatste controle op spelling, maakt en controleert de antwoorden en is na de testavond druk in de weer om laatste aanpassingen vanuit deze test door te voeren.

Naast het maken van quizrondes is Robin verantwoordelijk voor de hele financiële afhandeling van facturen tot jaarrekeningen, verder maakt Robin de quizzen op maat voor bedrijfsuitjes.

Willem Brouwer

Willem houdt zich naast het bedenken van quizvragen vooral bezig met de techniek en opmaak van de quizzen.

Aan de website wordt wekelijks door hem gesleuteld. Daarnaast is hij ook heel druk met het maken van promotie filmpjes voor social media en videocontent voor de website.

Ook doet Willem de distributie van quizzen naar horecagelegenheden en koopt hij diverse materialen in voor horeca en uitjes.

Scroll to Top