Op bezoek bij

Op bezoek bij... 

In de rubriek Op bezoek bij... bezoeken we maandelijks een van onze vaste quizlocaties in Nederland. Het is enorm leuk om overal te zien hoe er van onze pubquizzen genoten wordt, welke draai de presentator er aan geeft en hoe het diverse cafe's helpt aan een enorme omzet.
Ook zijn we er door de jaren heen steeds meer achter gekomen dat het ene café niet te vergelijken is met het andere café. Elke locatie heeft een eigen verhaal, een eigen aanpak en ook een eigen vaste klanten kring. Daarom is het succes van de ene plek ook niet zo maar te kopiëren naar een andere horeca locatie.

Ideeën voor de pubquiz in uw café

Toch kunnen we allemaal wel heel veel van elkaar laren. Daarom is deze rubriek heel interessant voor alle horeca eigenaren om te lezen. Elke maand leest u weer over een paar tips en ideeën die wellicht ook bij u in het café de sfeer zouden kunnen verhogen, de omzet kunnen verbeteren of de presentatie makkelijker maken. Zorg er dan ook voor dat je geen artikel mist! Mocht je je nog niet hebben aangemeld voor de nieuwsbrief waarin het nieuwe artikel  maandelijks verspreid wordt, stuur ons dan even een mailtje!

Lees de artikelen waarin we op bezoek gaan bij onze vaste quizlocaties

Baek heeft het serieus aangepakt. Met nieuwe apparatuur, een eigen bonusvraag en duopresentatie spelen ze De Andere Quiz op geheel eigen wijze!
De Heeren van Maarssen speelt niet alleen De Andere Quiz als open evenement. We komen er ook geregeld met bedrijfsuitjes. Dit doen we dan het liefst in combinatie met het walking dinner!
In april 2019 gingen we op bezoek bij Blend One in Voorburg, om de hoek van Den Haag. Blend One is een Espressobar en wellicht niet de typische quiz locatie. Maar toch is De Andere Pubquiz hier een groot succes!
Ook in Maart gingen we op bezoek bij een quizlocatie in Nederland van De Andere Pubquiz. Deze maand was het de beurt van De Kloosterhoeve waar in een aparte zaal een heel goed sfeertje verzorgd wordt!
Bij Ricky's Sportsbar waren we op bezoek in de maand februari. Deze sportsbar zit aan de plaatselijke sporthal vast en weet elke maand een flink publiek op de been te krijgen voor De Andere Pubquiz.
In Januari 2019 gingen we van start met deze rubriek. Omdat Café de Bruine Pij een van onze eerste klanten was leek het ons een zeer gepaste plek om voor het eerst een uitgebreid artikel over te schrijven.

Download GRATIS de 11 tips! E-book: 11 tips voor een uitverkocht café met de pubquiz!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ​het gratis E-bookWe verwerken de gegevens zoals beschreven in de privacy verklaring.

17 Shares
Share17
Share
Pin
Tweet