Online Pubquiz

  • Meld je aan voor de laatste Online Pubquiz #18 op zaterdag 18 juli!

    De quiz wordt online gespeeld via een openbare livestream. Om 19:30 uur start de stream, om 20:00 uur begint de quiz.

  • Op dit adres sturen we je de link naar de stream en het antwoordformulier toe. Met je inschrijving geef je toestemming dat we mailtjes sturen over dit of soortgelijke evenementen.

    De online pubquiz is in principe gratis. Maar wil je ons steunen? (we missen sinds maart alle inkomsten gerelateerd aan de horeca) Maak dan hier een bedrag aan ons over.

Vanaf september zijn we terug met onze horeca abonnementen!

Onze nieuwe horeca abonnementen zijn voordeliger en flexibeler dan ooit!

Meer informatie over onze nieuwe horeca abonnementen

 

Wekelijkse Online Pubquiz tot zaterdag 18 juli

Ook na de grote finale van de Benefietquiz op 30 mei spelen we via livestream online pubquizzen waarbij er 60 vragen afgevuurd worden met zeker 20 leuke filmpjes.

Veel locaties streamen onze online pubquiz live in het café of restaurant

Meer dan 100 locaties streamen onze online pubquiz in het café of restaurant. Er kunnen alleen een beperkt aantal mensen naar de horeca op het moment.
Is er geen ruimte in jouw stamcafé? Dan speel je gewoon vanuit huis mee via dezelfde stream!

Antwoordenformulier via Google Forms

De antwoorden stuur je in via het antwoordformulier (de link ontvang je op de dag van de quiz). Na de quiz communiceren we binnen een half uur de eindstand van de quiz via Facebook.
Quizzers die leuke quizvragen beantwoorden met grappige filmpjes vol humor

Valsspelers opgelet

We weten dat je bij een online pubquiz heel makkelijk kan vals spelen door de antwoorden op te zoeken.
Er valt alleen helemaal niks te winnen, dus je schiet er weinig mee op. Dus probeer je drang om ten kosten van alles te willen winnen te onderdrukken... 🙂

Was heel tof! Leuke quiz, live chat handig, ondertussen met elkaar beeldbellen. Erg leuk! Voor herhaling vatbaar! Dank, mannen!

Gedraag je in onze chat bij Twitch

We zien helaas dat sommige mensen antwoorden voorzeggen of zich niet netjes gedragen.
We hebben bij elke quiz een moderator die vragen zal beantwoorden en indien nodig ook mensen blokkeert voor onze stream.

Veelgestelde vragen

We worden helemaal overspoeld met vragen en kunnen daardoor niet iedereen beantwoorden. Check eerst deze veelgestelde vragen. Toch nog een vraag? Stuur dan een mail, bel ons liever niet.

Als ik in een team mee speel, moet iedereen zich dan apart aanmelden?

Nee dat hoeft niet. Je krijgt een link naar de livestream die je vervolgens met elkaar kunt delen.

Ik heb nog geen antwoordformulier ontvangen

We versturen zaterdagochtend een mail met een link naar het antwoordformulier. We kunnen deze niet eerder delen dan wanneer de quiz helemaal af is.

Kan ik mijn teamnaam nog wijzigen?

Je teamnaam geef je pas op bij het antwoordformulier, dus die kan je dan kiezen.

Wanneer kunnen we de eindscore verwachten?

Deze hebben we meestal binnen een half uur na de quiz al op Facebook staan. Houd hiervoor dus na de quiz onze Facebook pagina in de gaten.

Like deze pagina ook even als je op de hoogte wil blijven van onze online pubquiz.

Moet ik de online pubquiz in de horeca spelen?

Nee! We blijven onze online pubquizzen voorlopig streamen via Twitch.

Hier kan iedereen dus aan mee doen vanuit huis, onderweg, en dus ook vanuit diverse horeca gelegenheden.

Met de online pubquiz gaan we verder waar we gebleven zijn met de Benefietquiz

Toen de horeca de deuren moest sluiten in maart ontstond al snel het idee om een online pubquiz te organiseren. Net als alle andere quizaanbieders stonden we voor een aantal technische uitdagingen. De problemen bij onze vaste klantenkring waren echter veel groter!
De horeca moest de deuren sluiten en mag pas sinds 1 juni weer gedeeltelijk open. We moesten er niet aan denken als veel van onze vaste quizlocaties zouden verdwijnen. Dit zou al ons werk van de afgelopen 5 jaar teniet doen.
Ook zou dit enorme gevolgen hebben voor de horecaondernemers waar we altijd zo goed contact mee hebben gehad. Daarom bedachten we de Benefietquiz.
Bovenstaand filmpje geeft je een impressie van hoe de Benefietquiz voor de horeca. Hiermee is in totaal € 627.126,- opgehaald voor ruim 2000 horeca locaties in Nederland.

Steun je stamcafé met de online Benefietquiz

Een online pubquiz waar je alleen aan mee zou kunnen doen als je een donatie doet aan jouw eigen favoriete horeca gelegenheid. De locaties stuurden zelf een betaalverzoek zodat duidelijk werd dat het volledige bedrag rechtstreeks bij de horeca terecht kwam

De Online Pubquiz voor de horeca bleek een grote hit!

De eerste weken schreven honderden locaties zich in om mee te doen aan de Benefietquiz. We hadden tenslotte besloten niet alleen onze eigen locaties te helpen. Zo ging het als een lopend vuurtje op social media.
De aantallen begonnen heel hard te groeien, de 2e quiz waren er ruim 10.000 apparaten aangesloten op onze livestream en knalde de website er meerdere keren uit bij het invullen van het antwoordformulier.

Elke gelegenheid die iets met horeca heeft mocht mee doen.

De website is flink onder handen genomen in deze tijd en en zo waren we een stuk beter voorbereid op de storm die nog moest komen.
Na weken tussen de 8 en 10.000 apparaten op de stream te mogen verwelkomen begonnen de aantallen te zakken toen er positief nieuws kwam voor de horeca.
Premier Rutte gaf een route boek met plannen wanneer bepaalde regels versoepeld zouden kunnen worden. Toch bleef er een stabiele basis over van zo'n 5.000 apparaten tot de laatste Benefietquiz op 30 mei 2020.
Quizzers die leuke quizvragen beantwoorden met grappige filmpjes vol humor
71 Shares
Share71
Share
Pin
Tweet