Online pubquiz organiseren bij bedrijfsuitje

Online Pubquiz organiseren met collega's

Gemiddelde waardering 8,8 | Gebaseerd op 246 reviews | Ruim 750 keer online gespeeld

Een online pubquiz organiseren is helemaal ons ding sinds de eerste lockdown in maart 2020. Ons initiatief met de Benefietquiz voor de horeca is een enorm succes (ruim € 800.000,- opgehaald) geworden!

Ook bedrijven weten ons inmiddels heel goed te vinden. Het online aanbod is flink uitgebreid met onder andere onze borrelboxen. Bovendien hebben we nu ook quizzen voor de Engelse en Belgische markt.

Vodafone Ziggo: Zeer veel energie, afwisseling en lol. Volgend jaar gaan we zeker weer pubquizzen bij jullie!

Samen met 25 professionele presentatoren willen we graag een digitale pubquiz organiseren voor jouw bedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons (085 - 13 04 637) als je vragen hebt.

De Andere Kerstquiz online

Kom in kerstsferen met De Andere Kerstquiz. Uiteraard mag de muziek van Wham! en Mariah Carrey niet ontbreken.

Ook andere feestdagen komen aan bod, een terugblik op het afgelopen jaar en dit alles aangekleed met flink wat leuke filmpjes!

De Andere Bingo online

Net als in onze pubquizzen is de basis van De Andere Bingo gebouwd om hilarische filmpjes.

Elke filmpje bevat een aantal hints die kunnen worden afgestreept op het digitale formulier.

De Andere Muiekquiz online

Met onze muziekquiz is het genieten geblazen! Prachtige covers, hilarische parodieën en heerlijke meezingers.

Speel online met teamgenoten op afstand en geniet van onze muziekquiz met prachtige video's.

Zo organiseren we de online pubquiz

Diverse onderwerpen

De rondes zijn zeer gevarieerd zodat er voor iedereen iets in zit.

Hilarische filmpjes

Zeker 20 filmpjes, muziek en geluiden in elke pubquiz online.

Pubquiz online

We spelen de online pubquiz in Zoom (of ander platform naar wens). Daarnaast is er telefonisch contact met het team op afstand.

90 minuten entertainment

Ruim ander half uur pubquizzen waarbij je je geen moment verveelt!

Van 10 tot 10.000 personen

We spelen regelmatig met groepen van meer dan duizend personen, en dat is net zo leuk als met een groep van 10 collega's!

Punten stelen tijdens de pubquiz

Na elke ronde spelen we een bonusvraag. Het team dat als eerst het juiste antwoord vermeld in de chat wint en mag draaien aan het virtuele rad.

Een van de opties op het rad is het stelen van een punt van een ander quizteam. Dat wordt genieten!

1000 quizteams nakijken binnen een minuut!

Bovendien hebben we flink tijd geïnvesteerd in het automatiseren van het nakijken. Hierdoor kunnen we heel makkelijk een online pubquiz organiseren. Na afloop hebben we binnen een minuut de eindstand van de quiz van uw bedrijf of afdeling.

Online pubquiz organiseren (2022 editie)

caret-down caret-up caret-left caret-right

Het was in corona tijd echt een mooie manier om toch te verbinden met collega's. Iedereen was echt heel enthousiast. Myke heeft als quizmaster echt een leuke touch toegevoegd!!

Ons jaarlijkse kerstuitje werd helemaal gered door de online pubquiz. Presentator Junior deed het zo goed! Erg gelachen, het was echt alsof we allemaal bij elkaar waren.
Wij hebben dit jaar onze kerstborrel gevierd met een online pubquiz. Raimond Bos was onze presentator en zorgde voor zeer gevarieerde vragen. Zowel 'ken je klassiekers' als actuele onderwerpen. Voor onze club van ruim 70 collega's (tussen de 20 en 65 jaar oud) een heel leuke activiteit. Raimond bedankt!

Great activity for online! Junior, our quiz master did his best to get the people interacting online. His outfit gets a bonus too. The participants all enjoyed the event online. Their feedback was highly positive, especially towards the quiz master.

We vonden het een heel geslaagd teamuitje! Ondanks dat we elkaar niet live kunnen zien, is dit heel leuk om tijd voor vrij te maken. Ook online kan je de gezelligheid ervaren en samen even lol hebben. Leuk ook dat we een paar eigen vragen konden indienen. Dat werd zeker gewaardeerd. Ook heel fijn dat de presentator zo enthousiast iedereen meenam in hun eerste online pubquiz ervaring!

Het was een leuke, creatieve en ook hilarische quiz. De interactie onderling was ook leuk omdat de groep opgedeeld was in kleinere groepjes. De bonusvragen met het rad waren een leuke afwisseling. Echt een extra dimensie aan het spel!

Het was heel erg leuk. Een mooie afsluiting van een lange contract dag met de klant. Leuke filmpjes en mooi afwisselend. Lilian was ook erg leuk! Goed contact met haar en de sales afdeling gehad!

Een gezellige interactieve pubquiz waarbij we op afstand samen hebben kunnen lachen!

ik heb de Kerstquiz heel positief & gezellig ervaren. Met name door het enthousiasme van onze hostess Claudia, de collega's en diversiteit aan vragen. Zo hebben wij er een waardig online Kerstevent van kunnen maken!

We hebben als team een leuk, gezellig en fanatiek online uitje gehad. De Andere Quiz bevatte uitdagende vragen en onze presentatrice Myke maakte het nog iets gezelliger.

Extra's als je een online pubquiz gaat organiseren 

We bieden een aantal opties om de pubquiz uit te breiden. Dit zijn vragen over het bedrijf, thema quizzen, borrelboxen en een pubquiz in het Engels.

Veel groepen vinden het leuk om eigen quizvragen toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld leuk zijn als iemand afscheid neemt. Of gewoon om te kijken hoe goed iedereen het bedrijf kent! We sturen vooraf een template toe waarin de quizvragen kunnen worden aangeleverd.

Het is leuk als er ook foto's en filmpjes worden aangeleverd bij de eigen quizvragen!

Thema quizzen en een pubquiz in het Engels

Ook is het mogelijk om een themaquiz te spelen zoals onze muziekquiz. Met kerst hebben we onder andere heel veel kerst quizzen online gespeeld. Een quiz in het Engels kan natuurlijk ook.

Voor de Engelstalige pubquiz hebben we een native 'English speaker' als presentator!

Belgische quiz organiseren

Samen met onze Vlaamse presentator (Maxim) hebben we een Belgische variant van De Andere Quiz gemaakt. In deze pubquiz komen bekende Vlamingen, muziek uit België en filmpjes uit België voorbij. 

Borrelpakket bij de pubquiz vanuit huis

Pubquiz online met borrelbox voor de collega's