Online bedrijfsuitje vanuit huis met de pubquiz

Speel onze hilarische pubquiz online alsof je gewoon bij elkaar zit

Ben je nu al even vanuit huis aan het werk en mis je je collega's? Wil je met al die akelige nieuwsberichten ook wel weer een keer wat kunnen lachen met elkaar?
Ben je het zat om alleen maar over zakelijke dingen of de corona crisis te praten als je contact hebt met je collega's?

Organiseer dan een online bedrijfsuitje met De Andere Quiz via livestream!

De online Benefietquiz voor de horeca

Meteen toen de sportverenigingen de activiteiten moesten staken gingen we aan de slag om ons online quizconcept uit te werken. Zaterdag 21 maart speelden we met 3 duizend mensen via livestream een hilarische pubquiz met leuke filmpjes, heerlijke muziek en vooral een grote dosis humor.
Dit is een enorm succes waarmee we ruim 110.000 euro verzamelden voor de horeca die de deuren nu al even gesloten moet houden.

Online bedrijfsuitje live gepresenteerd door professionele presentator

De pubquiz wordt net als bij en regulier bedrijfsuitje gepresenteerd door een professionele presentator. Iedereen krijgt een eigen code waarmee kan worden ingebeld.
Om het een beetje te kunnen coordineren vragen we alleen vragen te stellen via de chat, tenzij de specifieke situatie er toch om vraagt dat je je stem laat horen.

Daan Dekker (De Microfoonman)
is een presentator uit onze groep van 20 vakmensen!

De presentator maakt er een gezellige middag of avond van, maakt grapjes tussendoor en reageert op de chatberichten die er langs komen.
Bedrijfsuitje online met professionele presentator

Interactieve vragen

Nadat een ronde gespeeld is komt er een bonusvraag waarbij het antwoord in de chat moet worden vermeld. Daarna mag het team dat het antwoord als eerst wist te vermelden aan het virtuele rad draaien. Vervolgens mag er dan mogelijk een ander team gekozen worden dat 2 strafpunten krijgt…
Groepschat via whatsapp bij de pubquiz
Overleggen via de digitale snelweg
Zoom gebruiken om met elkaar te videobellen
Gebruik de houseparty check tijdens het online bedrijfsuitje

Teamoverleg via chatt of videocall

Om de teams (van 4 of 5 personen) net als normaal met elkaar te laten overleggen adviseren we diverse apps voor communicatie. De een vindt het fijner om elkaar te kunnen zien, de ander houdt het bij een Whatsapp groep.

Hallo, wat was het leuk gisteravond. Ik zat alleen op de bank maar voelde mij even niet alleen.

Een combinatie van beide wordt ook vaak gehanteerd, waarbij er tussen de rondes even visueel contact is om over een aantal antwoorden te discussiëren.

Eigen vragen toevoegen aan de online pubquiz

We voegen graag een of twee vragen toe over bedrijf of afdeling. Denk dan bijvoorbeeld aan een babyfoto van de directeur in de ronde wie is het. Of een muziekfragment in de ronde muziek waarin een collega zingt (als iemand in een bandje zit oid).
We passen de quiz graag aan op de groep waar we mee spelen, dus voorzie ons in ieder geval van genoeg informatie over de groep (man/vrouw verhouding, gemiddelde leeftijd, opleidingsniveau en specifieke interesses).

De multimedia pubquiz met hilarische filmpjes

De quizzen van De Andere Quiz onderscheidden zich vooral door de hilarische filmpjes, creatieve vragen en een grote dosis humor.
Na afloop van een bedrijfsuitje krijgen we regelmatig de vraag of we een bepaald filmpje nog een keer kunnen laten zien.

Niet gewonnen? Je hebt in ieder geval wel gelachen!

We doen ons best om elke quiz heel toegankelijk te maken, zonder dat de strijd onderling zal ontbreken.

Themaquizzen voor uw online bedrijfsuitje

Omdat u geen saaie quiz wilt spelen kies u voor De Andere Quiz.
Daardoor bent u verzekerd van een pubquiz vol met humor, leuke filmpjes en muziek.
Waarom kies u niet voor De Andere Muziekquiz?  Zoals al onze pubquizzen zit de muziekquiz bomvol met leuke filmpjes en muziek fragmenten.
Ook leuk als je geen muziek kenner bent!
Net als in de andere pubquizzen komen in De Andere Sportquiz enorm leuke filmpjes langs.
Niet alleen bijzondere hoogtepunten, maar ook bloopers en veel diverse sporten!

Reviews van onze livestream pubquizzen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Een online quizzer
De online Benefietquiz  Was heel tof, mannen! Leuke quiz, live chat handig, ondertussen met elkaar beeldbellen. Erg leuk! Voor herhaling vatbaar!
Café eigenaar
De online Benefietquiz  Dag Willem, allereerst wil ik zeggen hoe fantastisch wij de quiz en de spontane organisatie hiervan door jullie vinden! Echt heel leuk en we hebben van deelnemers super positieve reacties gehad! Complimenten voor jullie en vanuit ons een hele grote dank!
Ervaren pubquizzer
De online Benefietquiz  Dank voor dit initiatief en de leuke quiz. Wij doen zelf regelmatig mee aan een pubquiz en dit was - ondanks een andere setting - zeer leuk om weer te kunnen doen. Hulde!
Een online quizzer
De online Benefietquiz  Hallo, wat was het leuk gisteravond. Ik zat alleen op de bank maar voelde mij even niet alleen.
De Microfoonman
De online Benefietquiz  Wcpapier, ik kom echt niet meer bij hahaha. 😂 Top quiz!
Een gezin
De online Benefietquiz  The morning-after... Zo! Wat zitten we hier aan de ontbijttafel na te genieten! Bedankt voor de geweldige quiz! Geweldige filmpjes! We lagen helemaal in een deuk bij het filmpje “als atletiek vergezocht was”. En nog steeds!.. is het mogelijk om daar een link naar you tube van te krijgen?
Een online quizzer
De online Benefietquiz  Heb echt een super avond gehad. Bedankt voor de organisatie en ik ben er volgende week weer bij
Een online quizzer
De online Benefietquiz  We hebben genoten van de online editie en zijn er volgende week zeker weer 'bij'. Top initiatief!
Een familie op afstand
De online Benefietquiz  Wij hebben zo’ gezellige avond gehad. Voor het eerst sinds onze vakantie weer ( virtueel) met de familie bij elkaar. We doen volgende week zeker weer mee!
Een online quizzer
De online Benefietquiz  Wij gaan ook weer meedoen, hebben een leuke avond gehad gisteren!
Een online quizzer
De online Benefietquiz  Wat een leuke zaterdagavond. Bedank. Tot volgende week
De smurfen
De online Benefietquiz  Was erg leuk. En team De Smurfen vond het wel erg leuk dat we een eigen vraag kregen 🙂

Alles is mogelijk bij onze online bedrijfsuitjes via livestream!

90 minuten entertainment
De Andere Quiz duurt ongeveer ander half uur. Het overleggen onderling vergt wellicht iets meer tijd dan gebruikelijk, maar dat maakt de lol alleen maar groter!
Gevarieerde onderwerpen
Onze pubquizzen spelen we over het algemeen met veel verschillende onderwerpen zodat er voor iedereen iets in zit.
Standaard veel multimedia!
Elke ronde staat vol met de nodige multimedia en muziek. Heb je niet gewonnen? Je hebt in ieder geval wel een top-avond gehad!
Vragen over het bedrijf
Ook vragen over het bedrijf, de afdeling, de vereniging, et cetera behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor hebben we alleen wel wat input nodig!
Technische hulpmiddelen
We spelen net als altijd in teams van 4 of 5 personen. Hierbij kunnen we diverse apps adviseren om samen met elkaar te communiceren tijdens de pubquiz.
Ook voor grote groepen!
Bij de benefietquiz die wij wekelijks spelen om geld op te halen voor de horeca doen elke week duizenden mensen mee. Dus ook met grote groepen spelen we graag een online pubquiz met u!
0 Shares
Share
Share
Pin
Tweet