Muziekquiz

Muziekquiz met covers

Muziekquiz! Speel de Popquiz met heerlijke muziek en hilarische filmpjes!

Houd u ook zo van muziek? Zoekt u een muziekquiz die leuk is voor de echte muziekkenner, maar ook gewoon voor een liefhebber die geen wandelende encyclopedie is? Wilt u vooral ook veel lol hebben bij uw uitje en flink met elkaar kunnen lachen? Kies dan voor De Andere Muziekquiz!

Muziekquiz met leuke filmpjes

Deze popquiz bestaat niet enkel uit vragen. Ook hele leuke filmpjes, bijzondere covers en heerlijke muziek maken uw bedrijfsuitje tot een groot succes. Doordat we werken met heel veel multimedia zult u zich geen moment vervelen tijdens onze popquiz. De meest bijzondere uitvoeringen komen voorbij van de meest bekende liedjes en artiesten door de jaren heen. Het is niet makkelijk om een hardrock lied te herkennen als deze in een pop jasje voorbij komt.

Reis door de tijd met onze muziekquiz

Wanneer De Andere Muziekquiz van start gaat belanden we in de jaren 70. We hebben geprobeerd de grootste artiesten, bandjes en groepen allemaal een plekje te geven in deze ronde. Net als in alle andere rondes komen er diverse muziekstijlen voorbij zoals Rock, Pop en Reggae. Ook komt er een bekend muziekprogramma op televisie uit de jaren 70 voorbij.
Daarna gaan we in de tweede ronde aan de slag met de jaren 80. Net als in de vorige ronde komen er een aantal hele bijzondere uitvoeringen voorbij in deze ronde. Bijvoorbeeld een basketbal fan die op de tribune de show steelt met een wel heel bijzondere playback show. Ook zien we een mimespeler een bijzondere dans uitvoeren en moeten we het even aan mijn moeder vragen!

Dansen herkennen in de muziekquiz

Als laatste ronde voor de pauze gooien we het over een heel andere boeg. Kan jij aan de hand van een dans zien op de muziek van welke artiest er gedanst wordt? Dit lijkt misschien heel moeilijk. Toch zitten er een aantal heel bekende en herkenbare dansen tussen.
Muziekquiz Nederlandstalig Meezingen

In de vogeltjesronde gaat het eigenlijk vooral om de dans...

Na de pauze vervolgen we de muzikale reis van deze popquiz in de jaren 90. Eerst gaan we gabberen. Daarna komt er een enorm populaire boy band voorbij. Ook zien we hooligans los gaan op een typisch Brits pop nummer.
Vervolgens gaan we aan de slag met de zeroes. Ook in deze ronde zijn weer een aantal geniale muziekfilmpjes verwerkt. We zien een erg mooie Nederlandse cover op een bij ieder bekend Engelstalig nummer. Ook zijn er medleys van hits van Maroon Five en Daft Punk waarbij we zo veel mogelijk titels willen weten. Maar we hebben ook een heel gevoelige muzikale uitvoering van een rap nummer van 50 Cent!
De muziekquiz met rock, pop, top40 en Nederlandstalig

De fout ronde in de muziekquiz

Omdat het foute uurtje razend populair is op de radio hebben we besloten de laatste ronde van De Andere Muziekquiz om te dopen tot de Foute ronde. Zoals alle rondes zitten hier weer hilarische muziekfilmpjes in verwerkt. Bijvoorbeeld een Duitse Alfred Jodokus Kwak. Maar ook Mama Appelsap mag natuurlijk niet ontbreken.

Hoe kan je een goeie popquiz maken zonder The Evolution of Dance te tonen?

Er wordt veel gelachen bij deze muziekquiz

Al met al hebben we echt een geweldige popquiz voor u in elkaar gezet. Deze muziekquiz zit vol met hele leuk filmpjes, bijzondere covers en heeft vooral een grote dosis humor. Geen andere muziekquiz is zo toegankelijk als deze. Ook de collega’s die niet zo gek zijn van muziek zullen zich heel goed vermaken tijdens deze muziekquiz. Daarnaast zal het fanatisme niet ontbreken want we spelen natuurlijk om een grote beker tijdens dit ruim ander halfuur durende spektakel.

De muziekquiz bij uw bedrijfsuitje

We kunnen De Andere Muziekquiz ook combineren met een borrel of diner. Wanneer het gewenst is kan dit bij u op locatie. Maar we helpen ook graag met het zoeken naar een geschikte locatie als die nog niet geregeld is. Doordat we al jaren bedrijfsuitjes organiseren hebben we samenwerkingen met diverse evenementenlocaties in Nederland. Onze professionele presentatoren hebben veel ervaring en passen zich makkelijk aan op de groep. Is de interesse gewekt? Vul dan snel het aanvraagformulier in zodat we  De Andere Muziekquiz met u kunnen gaan inplannen!
caret-downcaret-upcaret-leftcaret-right
Il Punto 4 januari 2019
De Andere Muziekquiz  
20 personen
We hebben enorm gelachen. Ook worden de vragen net wat anders gesteld, vaak met een omweg en daardoor is het echt een andere quiz dan andere pubquizzen.
Verzekerings bedrijf 19 december 2018
De Andere Muziekquiz 
25 personen
Het was echt super, we hebben een heel leuke avond gehad. Fantastisch mooie zaal en leuk diner. Vragen waren soms wat moeilijk. Met leuke fragmenten en vragen komt er wat leven en sfeer in de brouwerij.
Jan Sikkes Textiel 13 december 2018
De Andere Muziekquiz  
18 personen
Goede quiz met veel humor. Het was heel leuk en goed georganiseerd.
ASR 21 september 2018
De Andere Muziekquiz  
57 personen
Super leuk gedaan! Een hele creatieve quiz met diverse muziekstijlen. Vooral de foute ronde was erg leuk!
Muziek vragen

1. Welke vier bands zie je hier?

2. Van welke onderstaande zangers/zangeressen komt geen lied voor in dit filmpje?

Download onze GRATIS pubquiz met 9 korte rondes! Compleet met filmpjes en muziek, in een professionele presentatie met begeleidende icoontjes 

Rondes: Dieren, Disney, Fragmenten, Mastermind, Muziek, Reclame, Sport, Waar is het & Wie is het!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de gratis ​PubquizWe verwerken de gegevens zoals beschreven in de privacy verklaring.

0 Shares
Share
Share
Pin
Tweet