Mastermind

Mastermind pubquiz vragen

Mastermind vraag vader en zoon

1. Twee vaders en twee zonen gaan vissen. Ze vangen ieder één  vis en brengen die naar huis. Ze verliezen niets, maar komen toch met drie vissen thuis. Hoe kan dat?

Het gaat om een zoon, zijn vader en zijn opa. De vader is zowel een vader als een zoon.

Mastermind cijfer

2. Gebruik 3 maal één en hetzelfde cijfer in een enkelvoudige optelling waarvan de som twaalf is. Je mag het cijfer 4 niet gebruiken. Welk cijfer wel?

11 + 1 = 12

3. Welk beroemd persoon wordt hieronder uitgebeeld?

Mastermind rebus

4. Los de rebus op!

Schiet je weer alles mis? Probeer eens De Andere Quiz!

Mastermind vraag flessen

5. Een fles wijn kost 5 euro. De wijn is 4 euro duurder dan de fles. Hoe duur is de fles en hoe duur is de wijn?

De fles is € 0,50 en de wijn € 4,50.

Mastermind vraag Zuid-Afrika

6. Wat betekent het Zuid-Afrikaans woord zweefteef in het Nederlands?

Mastermind Pizza vraag

7. In hoeveel stukken kan je een pizza maximaal verdelen met 3 rechte sneden en zonder stukken te verleggen?

7 stukken, dit lukt wanneer je de sneden niet helemaal door het midden doet, maar iets aan de zijkant. Dan blijft er een gedeelte in het midden extra over.

Mastermind rebus mond vol

8. Los de rebus op!

Met de mond vol tanden staan

9. Welk beroemd persoon wordt hieronder uitgebeeld?

Mastermind vraag over Zuid-Afrikaanse gezegde

10. Wat betekent het Zuid-Afrikaans woord verkleurmannetje in het Nederlands?

Andere quizvragen spelen

Kies de quizronde die je wil spelen

Speel De Andere Quiz met hele leuke mastermind vragen!

In De Andere Quiz zit vooral heel veel multimedia. Maar niet alleen leuke filmpjes, maar ook hele leuke vragen die soms een hoog mastermind gehalte hebben. Op deze manier proberen we een pubquiz voor te schotelen waar echt voor iedereen iets in zit. Bij de bedrijfsuitjes maken we pubquizzen op maat.

Wanneer u graag de mastermind ronde wilt spelen, zullen we deze zeker toevoegen!Ook is het mogelijk om een ronde toe te voegen over uw bedrijf, een afdeling of bijvoorbeeld een persoon die afscheid neemt. Als u zelf meer invloed wilt hebben op het samenstellen van de pubquiz, dan kunt u kiezen voor zelf samenstellen.

Natuurlijk mag de mastermind ronde niet ontbreken, maar we hebben ook een ronde over taal en bijvoorbeeld de ronde maak hem af. Deze rondes passen erg goed bij elkaar voor mensen mensen die houden van echt breinbrekers.

Mastermind

Mastermind, waar moet ik precies aan denken?

Veel mensen denken eerst aan een spelletje als we het over mastermind hebben. Hier hebben we het echter over pubquiz vragen waar heel goed over nagedacht moet worden. Soms kan dit door een vraag waarbij een raadsel moet worden opgelost.

In de mastermind ronde proberen we u vooral op het verkeerde been te zetten.

Ook zijn er mastermind vragen waarbij er in een filmpje iets gebeurd dat helemaal niemand door heeft. Dan komt er na het filmpje een vraag waarbij alleen de echte mastermind zal weten wat er precies gebeurd is. Geen schande overigens als u het niet weet, meestal weet nog geen 10 procent wat er precies langs kwam. Dit is natuurlijk de ronde voor de echter masterminds!

De Andere Pubquiz met Mastermind bestellen

Als u De Andere Quiz wilt spelen inclusief de Mastermind ronde dan kunt u het beste een georganiseerd uitje boeken. We zullen dan vervolgens snel contact met u opnemen om de quiz verder samen te stellen. Het is ook mogelijk om quizzen te bestellen in onze webshop.

Onze presentatoren spelen graag met u de pubquiz die een grote dosis humor bevat, maar dus ook een aantal flinke doordenkers zoals u ziet in de mastermind ronde. Het winnende team gaat er vandoor met de flinke beker, spanning en sensatie zijn gegarandeerd!