Kerstquiz

Pubquiz Kerstquiz Kerstmuziek

Kerstquiz: Lachen, genieten en (hopelijk) winnen!

Bent u nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje om het jaar mee af te sluiten? Zoekt u een uitje dat goed past bij deze tijd van het jaar? En wilt u graag eens goed kunnen lachen met uw collega’s en tegelijkertijd doen aan teambuilding? Boek dan direct De Andere Kerstquiz!
De pubquiz is op het moment sowieso al razend populair. Maar als je vervolgens ook nog 20 hilarische filmpjes, een flinke dosis Kerstmuziek en een terugblik op het afgelopen jaar in een pubquiz stopt dan weet je dat het met deze Kerstquiz een heerlijke avond gaat worden.

De Andere Kerstquiz met veel leuke filmpjes

Zoals gezegd maken we veel gebruik van multimedia in deze Kerstquiz waardoor niemand zich een moment zal vervelen. Ook hebben we de quiz iets breder ingezet dan alleen een quiz over Kerst. We hebben ook een ronde toegevoegd over de feestdagen met bijvoorbeeld ook vragen over de jaarwisseling. Daarnaast wordt er een ronde gespeeld met quizvragen over 2020, waarin er natuurlijk ook weer heel veel gebeurd is. Uiteraard hebben alle beelden een link naar de onderwerpen in deze quiz: Kerst, Feestdagen en het afgelopen jaar, 2020.

Veel Kerstmuziek in De Andere Kerstquiz

Om meteen in stijl van start te gaan hebben we in de eerste ronde gekozen voor muziek. Zoals u wel kunt verwachten zitten hier een flink aantal kers hits in verwerkt. Terwijl u geniet van een aantal internationale Kerst liedjes wordt uw kennis ook stevig op de proef gesteld.
Natuurlijk horen we een maand lang alleen maar Mariah Carey en Wham! voorbij komen op de radio. Maar kunt u het lied verder zingen wanneer we halverwege ineens de muziek stop zetten?

Ook hebben we een aantal liedjes toegevoegd van eigen bodem, soms met een knipoog…

Kerstquiz met terugblik op het afgelopen jaar
Vervolgens gaan we aan de slag met de ronde kerstfilms. Tijdens deze ronde komen in rap tempo 10 bekende kerstfilms voorbij. Kent u de titel van al deze films?

Terugblik op 2020 in de Kerstquiz

Tijdens deze ronde blikken we terug op enkele spraakmakende gebeurtenissen in 2020. Elke maand maken we een actuele quizronde voor onze horeca quizzen met actuele filmpjes en leuke parodieën. Hierdoor kunnen we een heel bijzondere terugblik op het afgelopen jaar maken in deze Kerstquiz.

In onze voorbeeldquiz kunt u vast voorbeeld quizvragen bekijken over 2020.

Ook dit jaar is er natuurlijk weer heel veel gebeurd. Zo won Nederland het Eurovisie Songfestival, zwom Maarten van der Weijden de 11-stedentocht en was er constant gedoe over Brexit.  Daarnaast hebben we ook een aantal hilarische filmpjes voor u klaar staan uit de politiek van het afgelopen jaar. U zou het misschien niet verwachten, maar bij deze ronde gaat u echt een aantal keer flink in een deuk liggen!

Goed voorbereiden op de kerstquiz

Op wikipedia staat voldoende informatie over het kerstverhaal. Dan bent u vast op de hoogte van het kerstverhaal, waar we natuurlijk ook een of twee vragen over zullen stellen. Verder is het ook goed om het nieuws van het afgelopen jaar nog even door te nemen als u hoog wilt scoren bij de terugblik op 2020. Hiervoor verwijzen we graag naar dit overzicht van Wikipedia. Voor de kerstmuziek kunt u terecht bij YouTube, waar u helemaal los kunt gaan op alle heerlijke kersthits!
De kerstquiz waar u enorm bij moet lachen
Wanneer de pauze voorbij is gaan we aan de slag met de fragmenten ronde. Bij deze ronde is het heel belangrijk dat u goed let op de filmpjes die voorbij komen.

Een letterlijk knallend kerstcadeau zal u tot tranen toe doen lachen...

Zoals de naam van de ronde al doet vermoeden komen er flink wat fragmenten voorbij waar we direct of indirect vragen over stellen. Terwijl u nog aan het lachen bent om een heel bijzondere Kerstman vragen we waar deze reclame voor bedoelt is.

Ook andere feestdagen in De Andere Kerstquiz

In de feestdagen ronde komen diverse feitjes over kerst, maar ook oud & nieuw voorbij. Denk dan ook aan intrigerende filmpjes met het nodige vuurwerk!

Bestel snel De Andere Kerstquiz!

Al met al is De Andere Kerstquiz een hilarische pubquiz waarbij veel gelachen wordt. U komt helemaal in de Kerst sfeer met uw collega’s en zult veel plezier hebben met elkaar. We spelen deze Kerstquiz graag bij u op locatie. Maar we kunnen ook spelen bij een van de  evenementenlocaties waar we mee samen werken.
Onze professionele presentatoren maken er een hele leuke avond van, waarbij het winnende team er vandoor gaat met een flinke beker. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vervolgens zullen we u zo snel mogelijk benaderen om de details verder in te vullen. Tot ziens bij De Andere Kerstquiz!

Als voorproefje 3 quizvragen over zeer populaire kerstnummers

Met welke zanger bracht Mariah Carey in 2011 opnieuw het nummer 'All I want for Christmas' uit?

Het nummer 'Do they know it's Christmas time' werd opgenomen om geld in te zamelen voor een goed doel. Voor welk doel?

Uit welk jaar komt het nummer 'Last Christmas' van Wham! ?

Kerstquiz: De Rondes

Muziek
Heerlijke kerstmuziek komt voorbij in deze ronde.  Niet alleen internationale kerst hits, ook een aantal Nederlandse kerst liedjes die u wellicht alweer vergeten was...
Terugblik 2020!
In deze ronde kijken we terug opa het jaar 2020 met alle hoogtepunten uit het nieuws, de sportwereld, de showbizz etc.
Kerstfilms
In de ronde kerstfilms vragen we naar films die iets te maken hebben met kerst en andere feestdagen. Weet u alle titels van deze films die veel op TV zijn rondom kerst?
Fragmenten
De fragmenten ronde mag in deze quiz uiteraard niet ontbreken. Denk aan een goocheltruc in de sneeuw, rinkelende kerstballen en de kerstman in topvorm!
Feestdagen
In deze quiz kan de feestdagen ronde niet ontbreken. Interessante feitjes over kerst komen voorbij, een stukje oud & nieuw en iets te veel vuurwerk...
Kersthits
In de ronde kersthits komen 10 bekende kerstplaten voorbij die je moet koppelen aan het jaartal waarin ze voor het eerst zijn uitgebracht!
caret-down caret-up caret-left caret-right
Canon Medical Systems
De Andere Kerstquiz 
12 personen
De kerstquiz paste perfect in de decembermaand. Alleen verwacht ik de presentator volgende keer wel in een kerstpakje... 🙂
Future Insight
De Andere Kerstquiz  
15 personen
We hebben een hele leuke avond gehad met heel veel leuke filmpjes waar we ook veel om gelachen hebben. Prachtige afsluiting van het jaar!
Carnavalsclub
De Andere Kerstquiz 
30 personen
We hebben een hele leuke avond gehad, het was een prima avondvulling.
Gemeente Veere
De Andere Kerstquiz 
200 personen
De quiz was hartstikke goed. De sfeer zat er goed in! De filmpjes waren soms al wel bekend, maar alsnog erg leuk.
DPA Benkis
De Andere Kerstquiz  
100 personen
Het was erg leuk om zo met het hele bedrijf samen deze kerstquiz te spelen. De quiz zat erg goed in elkaar en was ook met zo'n groot gezelschap erg leuk om te doen.
Helicon Den Bosch
De Andere Kerstquiz 
22 personen
We hebben het heel leuk gehad. Voor sommigen was het misschien af en toe iets te moeilijk, maar uiteindelijk heeft iedereen het echt super leuk gehad!
0 Shares
Share
Share
Pin
Tweet