Gratis pubquiz downloaden

Download onze actuele GRATIS multimedia pubquiz

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de gratis ​Pubquiz. We verwerken de gegevens zoals beschreven in de privacy verklaring.

De rondes in onze voorbeeld pubquiz: Actueel, Fragmenten, Waar is het, Sport & Muziek.

Speel online verder met gratis pubquiz vragen!

Kies een van onderstaande rondes

Pubquiz gratis, download hem nu voor een uur quizplezier

Download onze gratis pubquiz

Je moet iets organiseren voor het team en hebt geen idee wat te doen. Een pubquiz lijkt een leuk idee, maar je bent al even aan het googelen en hebt nog maar een klein lijstje met vragen? En weet je wel zeker dat je team de zelf gemaakte pubquiz vragen wel leuk gaat vinden?

Kan je niet ergens een gratis pubquiz op de kop tikken misschien?

Met dit in gedachten hebben we besloten een gratis pubquiz samen te stellen met 5 diverse onderwerpen zodat er voor iedereen wel iets leuks in zit. En dan maakt het ons niet uit of je deze zo volledig gebruikt om een pubquiz te organiseren op het werk.
Of wellicht gebruik je het als basis om zelf een pubquiz te maken. Ook kan ik me voorstellen dat je gewoon wat inspiratie wilt hebben om zelf pubquiz vragen te bedenken. We hopen in ieder geval te helpen met deze gratis pubquiz die echt ontzettend leuk is.

Gratis pubquiz, hier zit zeker een addertje onder het gras...

Ik kan me voorstellen dat je dat denkt, maar dat is echt niet het geval. Het enige wat we vragen is een inschrijving voor onze nieuwsbrief, waar je vervolgens direct weer kan uitschrijven als je niet op onze mailtjes zit te wachten.
Onze pubquiz is wel iets korter dan gebruikelijk, het moet wel leuk blijven natuurlijk. Daarom spelen we 5 pubquiz rondes met allemaal 3 vragen en ook een of twee filmpjes in de ronde. Wil je de volledige quiz ontvangen? Deze kan je hier bestellen, waarmee 2 uur quizplezier verzekerd is!

Toch graag een geheel verzorgde pubquiz inplannen?

We komen graag De Andere Quiz spelen met het bedrijf, een sportteam of familie weekend. Dit doen we graag op locatie, maar het kan ook in een café of bij een restaurant gespeeld worden.
In ons netwerk zitten veel locaties waar we De Andere Quiz eerder gespeeld hebben, we brengen je graag in contact met een van deze locaties om te kijken of we daar De Andere Quiz kunnen spelen op een gewenst moment.
Gratis pubquiz downloaden van De Andere Quiz

De Andere Quiz inclusief presentator

Onze gratis pubquiz kan je natuurlijk zelf spelen met vrienden of collega's, maar wat is daar nu leuk aan? Dan kan je zelf niet mee doen omdat je de quiz moet presenteren!
Huur daarom een van onze presentatoren in voor het bedrijfsuitje. We bieden dit al aan vanaf 15 euro per persoon (inclusief btw en reiskosten) met een minimum bedrag van 350 euro per groep.
Onze presentatoren zijn erg ervaren met het presenteren van quizzen bij diverse groepen, hebben over het algemeen een grote dosis humor en passen zich makkelijk aan op de groep.

Speel een van onze themaquizzen

De Andere Muziekquiz

De Andere Vakantiequiz

De Andere Sportquiz

De Andere Kerstquiz

Bierproeverij met De Andere Quiz

3 Shares
Share1
Share
Pin2
Tweet