fbpx

Gratis pubquiz downloaden

  • Ontvang onze gratis online pubquiz!

    Je ontvangt onze gratis online pubquiz met 60 quizvragen en antwoorden inclusief presentatie, hilarische filmpjes en leuke muziek.

    De quizrondes van deze gratis online pubquiz zijn: Wie is het, Fragmenten, Dieren, Waar is het, Muziek & Games. De speelduur is ruim 90 minuten.

  • Hier wordt de gratis online pubquiz naar toe verzonden.
  • Met je inschrijving geef je toestemming dat we mailtjes sturen over activiteiten van De Andere Quiz. We verwerken de gegevens zoals beschreven in de privacy verklaring.

Speel online verder met gratis pubquiz vragen!

Kies een van onderstaande rondes

Download onze gratis online pubquiz

Je moet toch iets organiseren online om leuk contact met collega's te onderhouden. Een online pubquiz lijkt een leuk idee. Maar je bent al even aan het googelen en het valt toch wat tegen.

Kan je niet ergens een gratis online pubquiz op de kop tikken? Ja dat kan!

Met dit in gedachten hebben we besloten een gratis online pubquiz op te nemen. We hebben 6 rondes uitgekozen die vrij breed van smaak zijn. Zo zit er voor iedereen wel iets leuks in en kan je eindelijk weer eens lachen met collega's.

Wellicht gebruik je het als basis om zelf een pubquiz te maken. We hopen in ieder geval te helpen met deze gratis pubquiz die echt ontzettend leuk is!

Gratis pubquiz, hier zit zeker een addertje onder het gras...

Ik kan me voorstellen dat je dat denkt, maar dat is echt niet het geval. Het enige wat we vragen is een inschrijving voor onze nieuwsbrief. Vervolgens kan je je direct weer uitschrijven als je niet op onze mailtjes zit te wachten.

Toch een geheel verzorgde online pubquiz inplannen?

We spelen graag een van onze online pubquizzen met het bedrijf, een sportteam of de familie. Een van onze 25 presentatoren speelt een andere online pubquiz live vanuit zijn eigen woonkamer.

Onze online uitjes zijn samengesteld uit het beste materiaal van het afgelopen jaar. Bovendien zijn er bonusvragen toegevoegd waarbij het zelfs mogelijk is een punt van een ander team te stelen!

Een betaalbaar online uitje

Onze gratis pubquiz kan je natuurlijk zelf spelen met vrienden of collega's. Maar als je het wat serieuzer wilt aanpakken is een online uitje van De Andere Quiz nog leuker!

Online uitjes beginnen al vanaf 10 euro per persoon!

Onze presentatoren zijn erg ervaren met het presenteren van onze quizzen online met diverse groepen. Ze passen zich makkelijk aan op verschillende groepen en samenstellingen.

Bovendien is het mogelijk om eigen vragen toe te voegen en vooraf borrelboxen te laten leveren!

5 Shares
Share1
Share
Pin4
Tweet