Gratis pubquiz downloaden

  • Ontvang onze gratis pubquiz!

    Je ontvangt de 2023 versie van onze gratis pubquiz met 30 quizvragen en antwoorden inclusief presentatie, hilarische filmpjes en leuke muziek.

    De quizrondes van deze gratis pubquiz zijn: Wie is het, Fragmenten, Sport, Waar is het, Muziek & Opsporen. De speelduur is 50 minuten.

  • De pubquiz is volledig gratis. Bovendien wordt jouw e-mailadres toegevoegd aan onze mieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft over onze pubquizzen met hilarische filmpjes.

Andere quizvragen spelen

Kies de quizronde die je wil spelen

Download gratis en ga pubquizzen met je vrienden!

Geen budget, maar toch op zoek naar een leuke pubquiz om te quizzen met vrienden, een familie uitje of collega's? Een pubquiz lijkt een leuk idee. Maar je bent al even aan het googelen en het valt toch wat tegen.

Kan je niet ergens een gratis pubquiz op de kop tikken? Ja dat kan!

Met dit in gedachten hebben we besloten een pubquiz op te nemen. We hebben 6 rondes uitgekozen die vrij breed van smaak zijn. Zo zit er voor iedereen wel iets leuks in en kan je een avond flink lachen en puzzelen met collega's. Ook is het mogelijk om deze pubquiz met vrienden te spelen, de familie of de sportvereniging.

Wellicht gebruik je het als basis om zelf pubquizzen te maken. We hopen in ieder geval te helpen met deze pubquiz die echt ontzettend leuk is!

Gratis pubquizzen met vrienden, hier zit zeker een addertje onder het gras...

Ik kan me voorstellen dat je dat denkt, maar dat is echt niet het geval. Het enige wat we vragen is een inschrijving voor onze nieuwsbrief. Vervolgens kan je je direct weer uitschrijven als je niet op onze mailtjes zit te wachten.

Toch een geheel verzorgde pubquiz organiseren?

We spelen graag een van onze online pubquizzen met het bedrijf, een sportteam of de familie. Een van onze 25 presentatoren speelt een andere pubquiz live vanuit zijn eigen woonkamer.

Onze uitjes zijn samengesteld uit het beste materiaal van het afgelopen jaar. Bovendien zijn er bonusvragen toegevoegd waarbij het zelfs mogelijk is een punt van een ander team te stelen!

Een betaalbaar virtueel uitje

Onze gratis pubquiz kan je natuurlijk zelf spelen met vrienden of collega's. Maar als je het wat serieuzer wilt aanpakken is pubquizzen met een quizmaster van De Andere Quiz nog veel leuker!

Onze pubquizzen met quizmaster beginnen al vanaf 15 euro per persoon!

Onze presentatoren zijn erg ervaren met het presenteren van onze pubquizzen met diverse groepen. Ze passen zich makkelijk aan op verschillende groepen en samenstellingen.

Bovendien is het mogelijk om eigen quizvragen toe te voegen en een internationale versie in het Engels te spelen!