Speel De Andere Pubquiz met bierproeverij (op locatie)!

Ben je nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, teamuitje of gewoon iets leuks met een groep vrienden? Altijd al willen weten waar bier eigenlijk vandaan komt? Maar wil je ook gewoon samen lachen en werken aan teambuilding? Kies dan voor De Andere Pubquiz met bierproeverij!

In samenwerking met Pepijn van der Waa van BrewTaste bieden we u graag deze ultieme combinatie aan van heerlijke bieren en een hilarische pubquiz.

Tijdens dit uitje kunt u genieten van 4 smaakvolle bieren die worden geserveerd met een borrelplank van diverse bierhappen. Ook hebben we een heel toegankelijke bierproeverij samengesteld voor de nieuwsgierige liefhebber. Daardoor hoef je dus geen absolute bierkenner te zijn om aan deze bierproeverij mee te doen. Zoals veel vrouwen reeds ontdekt hebben is bier ook al lang niet meer alleen voor mannen. Dus aarzel niet om dit uitje te boeken als u met een groep vrouwen bent!

Naast de bierproeverij spelen we met u De Andere Quiz. Deze pubquiz staat in heel Nederland bekend om de hilarische filmpjes die in de quizzen voorbij komen. Omdat we dit uitje heel toegankelijk willen houden zal de quiz overigens niet alleen maar over bier gaan.

Van welke reclame kennen we deze opmerking? Ik zei het toch, het is een man!

Toch wordt er wel geregeld een link gelegd met bier in bijvoorbeeld films, geografie of reclames. Elke ronde in de quiz zit bomvol met multimedia. Daardoor zal er erg veel gelachen worden terwijl er ondertussen genoten zal worden van de heerlijke bieren.

Uiteraard komen er een aantal filmpjes in de quiz voorbij van mensen in beschonken toestand. Ook zult u een aantal geniale bier reclames voorbij zien komen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan Prins Pils, het Oktoberfest en het spelletje Beer Pong bij De Andere Pubquiz met Bierproeverij.

In de muziekronde kunt u genieten van heerlijke muziek. Daarnaast hebben we ook een hilarische Mama Appelsap voor u klaar staan en komt er zelfs een biernummer aan bod over een van Nederlands beste voetballers aller tijden!

In het Verenigd Koninkrijk en Ierland wordt vaak bier geschonken in een Pint. Hoeveel bier past er in dit glas?

Pepijn van der Waa is uw biersommelier en quizmaster in één. Omdat hij biersommelier van Nederland werd in 2018 kunt u er meer dan zeker van zijn dat hij u alles kan vertellen wat u wilt weten over bier. Daarnaast weet hij veel leuke anekdotes te vertellen tijdens de pubquiz waar natuurlijk wel geregeld een link wordt gelegd naar bier.

De Andere Pubquiz met Bierproeverij zal in totaal ongeveer 2,5 uur duren waarbij er veel interactie is met de deelnemers. Daarnaast worden er dus 4 bieren geserveerd en zal er een borrelplankje aanwezig zijn met bierhappen. Deze avond verzorgen we graag bij u op locatie. Maar het is ook mogelijk om de bierproeverij op een van de locaties te spelen waar we mee samenwerken.

Voor meer informatie over BrewTaste, die voor ons de bierproeverij met pubquiz presenteert en faciliteert verwijzen we graag door naar hun website. Wilt u een idee krijgen van hoe de pubquiz er uit gaat zien, speel dan de voorbeeld pubquiz op deze website. Natuurlijk zijn de vragen wat meer gericht op bier, maar je krijgt vast een aardig beeld.

Meer informatie, of direct boeken? Ga daarvoor naar onze contactpagina.

De rondes bij De Andere Pubquiz met Bierproeverij (op locatie)

Reclames
In de reclame ronde komen een aantal legendarische bierreclames aan bod, maar ook een aantal andere reclames die een hoop gelach zullen opleveren.
Fragmenten
In de fragmentenronde komen hilarische filmpjes voorbij die iets te maken hebben met bier drinken waarbij het vooral belangrijk is dat je goed op let wat er gebeurt in de filmpjes!
Waar is het
In de ronde Waar is het komen diverse locaties voorbij met geregeld een link naar bier
Muziek
In de ronde muziek richten we ons natuurlijk voornamelijk op heerlijke muziek bij het  nuttigen van een biertje. Ook een aantal bekende nummers met een link naar bier komen aan bod
Wie is het
In de ronde Wie is het komen een aantal bekende bierdrinkers aan bod, waarbij ook een aantal hele leuke filmpjes getoond worden.
Bliksem
In de bliksemronde komen 10 biermerken in sneltreinvaart voorbij waarbij we willen weten uit welk land het komt!

Neem contact met ons op!

Aanmelden nieuwsbrief

Contact informatie

De Andere Quiz
Oranjepark 34
3481 HJ in Harmelen
 
Kamer van Koophandel nummer 62844938
ING Rekening nummer: NL71INGB0006819879
 
+3185 13 04 637
info@deanderequiz.nl
 
Onze algemene voorwaarden
Promotievideo door HAB Media Solutions
Foto's door ForeverImages.nl
0 Shares