Cafequiz in België

Speel De Andere Quiz in België met uw teamuitje!

Bent u op zoek naar leuk entertainment voor uw uitje? Zoekt u iets waar iedereen aan mij kan doen, wat ook bij slecht weer door kan gaan en waarbij er veel gelachen kan worden? Kies dan voor De Andere Quiz!
De Andere Quiz is een pubquiz waarbij heel veel filmpjes worden getoond met een grote dosis humor. Ook komen er veel diverse onderwerpen voorbij. Daardoor is het mogelijk het voor iedereen tot een leuk uitje te maken.

De Belgische Quizmaker

De Belgische editie is grotendeels gemaakt door onze Belgische collega waarbij veel gebruik is gemaakt van de leukste multimedia uit ons archief. U kunt er in ieder geval zeker van zijn dat u een Belgische quiz gaat spelen met voldoende Belgische invloeden.
Onze quizzen worden in België grotendeels gepresenteerd door Maxim Caby, onze presentator uit Antwerpen. Maxim is acteur en presentator, hij presenteerde al eens voor een gezelschap met Koning Filip. Door de vele ervaring van Maxim kan hij zich moeiteloos aanpassen aan verschillende groepen en weet hij de sfeer er goed in te brengen.

De samenstelling van de quiz

De cafequiz die we spelen gebruikt heel veel multimedia waaronder filmpjes, muziek en geluidsfragmenten. We hebben zes quizrondes voor u klaar staan die allemaal 10 vragen bevatten: Wie is het, de Fragmentenronde (met onze leukste filmpjes), Muziek, Waar is het, Mastermind en de Reclame ronde.

Natuurlijk konden we het niet laten een compilatie toe te voegen van Philippe Geubels bij de slimste mens...

In de ronde Wie is het gaan we op zoek naar beroemdheden. Dit kan door middel van een jeugdfoto van een bekende president. Maar we vragen bijvoorbeeld ook naar een bekende vlaming die gehuld gaat in een pandapak!
Bij de fragmentenronde is het vooral belangrijk dat u goed oplet. Er komen namelijk hele leuke filmpjes langs. Maar daarna stellen we inhoudelijke vragen over wat er in de filmpjes getoond werd. Daarna spelen we de reclame ronde met de leukste reclames uit binnen en buitenland. Vervolgens is de grote vraag waar nu precies reclame voor gemaakt wordt. Dit blijkt in de praktijk soms nog erg lastig te zijn...
Bij de ronde muziek komen diverse muziekstijlen langs. Ook hier hebben we een aantal Belgische hits toegevoegd. Maar natuurlijk ook een aantal Engelstalige nummers. Zo is er bijvoorbeeld een heel bijzondere cover van Alanis Morissette waarin we de originele tekst willen weten van het nummer dat gecoverd wordt. Ook lijkt het alsof Michael Jackson zingt over een kind dat stinkt naar bami...

Maar weet u ook waar de Titanic naar op weg was voor hij zonk?

Bij de ronde mastermind wordt u echt aan het werk gezet. Met name door een aantal lastig doordenkers die de hersenen doen kraken. Dus denk in deze ronde van de quiz aan raadsels, rebussen en rekensommen! Daarna spelen we als laatst de ronde Waar is het met veel geografie. Toch is dit niet alles, zo willen we ook weten waar iets zit in het menselijk lichaam.

Eigen quizronde

Mocht u zelf vragen willen toevoegen over het bedrijf of een collega die afscheid neemt dan is dit ook zeker mogelijk. We passen de quiz graag aan op uw wensen om er een onvergetelijke dag van te maken.
De quiz duurt ongeveer ander half uur en kan gespeeld worden bij u op locatie of op een externe locatie. Ook zal onze presentator een beker meenemen voor het winnende team. Reserveer snel De Andere Quiz door een aanvraag bij ons in te dienen. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met u op.
caret-down caret-up caret-left caret-right
IBA Boekhouding 26 januari 2019
De Andere Quiz - België
50 personen
Het was een leuke quiz voor iedereen. Iedereen kan mee doen!
Mazars 15 januari 2019
De Andere Quiz 
70 personen
We spelen De Andere Quiz nu al een tijdje bij de introductiedag van onze nieuwe medewerkers. Het is een heel leuk slot aan een intensieve dag.
De Nederlandse Kluis 12 januari 2019
De Andere Quiz  
39 personen
Gezellige quiz met leuke en afwisselende vragen. Zeker een aanrader!
FNV 18 december 2018
De Andere Quiz 
19 personen
Hartstikke leuk. Wij hebben erg veel lol gehad dankzij de Andere Quiz.