Blog De Andere Pubquiz

Oké, we zijn misschien niet helemaal objectief... Maar we horen regelmatig hoe moeilijk het is om een leuk teamuitje te organiseren.

De eisen van de collega’s zijn soms erg hoog en je kan onmogelijk iedereen tevreden stellen.

Ook loop je tegen diverse problemen aan bij het zoeken van een geschikte locatie, bij het uitkomen met een niet al te hoog budget en het toegankelijk te houden voor alle collega's.

Wil je niet zomaar een pubquiz spelen die nog ergens op de plank ligt? Maak je er liever zelf een? We helpen je op weg!

Zelf een pubquiz maken kan ontzettend leuk zijn. We doen het al jaren en genieten elke keer weer van de leuke reacties van onze quizzers.

Maar het is allemaal niet zo makkelijk. Hoe zorg je dat er voor elke groep iets in zit? Hoe voorkom je dat het saai wordt? Lees ons artikel met 9 tips!

Pubquizzen zijn razend populair in Nederland. Honderden cafés spelen tenminste één keer per maand een pubquiz. Dit zijn hele leuke avonden, maar vaak gaan steeds dezelfde teams er met de winst van door...

Alles leuk en aardig, maar na 5 jaar quizzen spelen wil je nu ook wel een keer eeuwige roem verdienen! Hoe je dat voor elkaar gaat krijgen? Zorg voor een uitgekookte teamsamenstelling en lees je slimmer in op bepalende onderwerpen.

Het vergt wellicht een aantal drastische maatregelen. De lol zal wellicht iets minder worden, maar the winner takes it all, dus het zal zeker de moeite waard zijn!

U heeft ongetwijfeld gehoord van het succes van de pubquiz in Nederland. Veel horeca gelegenheden zijn u voorgegaan en genieten maandelijks van een uitpuilend café waar bijna 5 uur lang de drank en hapjes niet aan te slepen zijn.

Dit succes is echter niet vanzelfsprekend! De juiste pubquiz kopen of de juiste speelavond kiezen zijn niet de enige voorwaarden voor een vol café.

Daarom hebben we 11 tips voor u samengesteld waarmee de kans een stuk groter is op een volle horeca gelegenheid met enthousiaste quizzers!

Op bezoek bij... 

In de rubriek Op bezoek bij... bezoeken we regelmatig een van onze vaste quizlocaties in Nederland. Het is enorm leuk om overal te zien hoe er van onze pubquizzen genoten wordt, welke draai de presentator er aan geeft en hoe het diverse cafe's helpt aan een enorme omzet.

Ook zijn we er door de jaren heen steeds meer achter gekomen dat het ene café niet te vergelijken is met het andere café. Elke locatie heeft een eigen verhaal, een eigen aanpak en ook een eigen vaste klanten kring. Daarom is het succes van de ene plek ook niet zo maar te kopiëren naar een andere horeca locatie.

Ideeën voor de pubquiz in uw café

Toch kunnen we allemaal wel heel veel van elkaar laren. Daarom is deze rubriek heel interessant voor alle horeca eigenaren om te lezen.

Er komen tips en ideeën langs die wellicht ook bij u in het café de sfeer zouden kunnen verhogen, de omzet kunnen verbeteren of de presentatie makkelijker maken. Zorg er dan ook voor dat je geen artikel mist!

Lees de artikelen waarin we op bezoek gaan bij onze vaste quizlocaties

Baek heeft het serieus aangepakt. Met nieuwe apparatuur, een eigen bonusvraag en duopresentatie spelen ze De Andere Quiz op geheel eigen wijze!

De Heeren van Maarssen speelt niet alleen De Andere Quiz als open evenement. We komen er ook geregeld met bedrijfsuitjes. Dit doen we dan het liefst in combinatie met het walking dinner!

In april 2019 gingen we op bezoek bij Blend One in Voorburg, om de hoek van Den Haag. Blend One is een Espressobar en wellicht niet de typische quiz locatie. Maar toch is De Andere Pubquiz hier een groot succes!

Ook in Maart gingen we op bezoek bij een quizlocatie in Nederland van De Andere Pubquiz. Deze maand was het de beurt van De Kloosterhoeve waar in een aparte zaal een heel goed sfeertje verzorgd wordt!

Bij Ricky's Sportsbar waren we op bezoek in de maand februari. Deze sportsbar zit aan de plaatselijke sporthal vast en weet elke maand een flink publiek op de been te krijgen voor De Andere Pubquiz.

In Januari 2019 gingen we van start met deze rubriek. Omdat Café de Bruine Pij een van onze eerste klanten was leek het ons een zeer gepaste plek om voor het eerst een uitgebreid artikel over te schrijven.