Blog artikelen over pubquizzen

Wil je niet zomaar een pubquiz spelen die nog ergens op de plank ligt? Maak je er liever zelf een? We helpen je op weg!

Zelf een pubquiz maken kan ontzettend leuk zijn. We doen het al jaren en genieten elke keer weer van de leuke reacties van onze quizzers.

Maar het is allemaal niet zo makkelijk. Hoe zorg je dat er voor elke groep iets in zit? Hoe voorkom je dat het saai wordt? Lees ons artikel met 9 tips!

Bekijk hier alle tips

Oké, we zijn misschien niet helemaal objectief… Maar we horen regelmatig hoe moeilijk het is om een leuk teamuitje te organiseren.

De eisen van de collega’s zijn soms erg hoog en je kan onmogelijk iedereen tevreden stellen.

Ook loop je tegen diverse problemen aan bij het zoeken van een geschikte locatie, bij het uitkomen met een niet al te hoog budget en het toegankelijk te houden voor alle collega’s.

Lees hier het hele artikel

Pubquizzen zijn razend populair in Nederland. Dit zijn hele leuke avonden, maar vaak gaan steeds dezelfde teams er met de winst van door…

Alles leuk en aardig, maar na 5 jaar quizzen spelen wil je nu ook wel een keer eeuwige roem verdienen! Hoe je dat voor elkaar gaat krijgen?

We adviseren wellicht een aantal drastische maatregelen. De lol zal misschien ook minder worden, maar the winner takes it all, dus het kan de moeite waard zijn!

Leer hoe je De Andere Quiz kunt winnen

U heeft ongetwijfeld gehoord van het succes van de pubquiz in Nederland. Veel horeca gelegenheden zijn u voorgegaan en genieten maandelijks van een uitpuilend café

Dit succes is echter niet vanzelfsprekend! De juiste pubquiz kopen of de juiste speelavond kiezen zijn niet de enige voorwaarden voor een vol café.

Daarom hebben we 11 tips voor u samengesteld waarmee de kans een stuk groter is op een volle horeca gelegenheid met enthousiaste quizzers!

Check onze tips voor het café

Café de Bruine Pij is een vaste klant van het eerste uur. Sinds 2016 wordt hier maandelijks gespeeld met een uitverkocht café!

Langzaam is het gegroeid tot wat het nu is. Vooraf reserveren is niet eens meer mogelijk. Wie het eerst binnen is, speelt mee.

Hierdoor eten veel quizteams vooraf ook mee en dat zorgt natuurlijk voor extra omzet. Op een reguliere woensdagavond wordt 1000 euro minder omzet gedraaid als tijdens een quizavond met De Andere Quiz!

Lees het hele artikel

De Kloosterhoeve in Harmelen speelt sinds 2018 De Andere Quiz en doet dat op geheel eigen wijze. Ze spelen meestal om de maand, en dan is het altijd een groot succes!

De Kloosterhoeve is eigenlijk meer een restaurant, maar met ook een extra zaal kan er natuurlijk prima een pubquiz georganiseerd worden.

Een leuke toevoeging is de mogelijkheid om dubbele punten te scoren bij een ronde. En de manier om te communiceren dat je de joker inzet is geniaal!

Lees het hele artikel

Niks leuks te doen vanavond? Koop een pubquiz om lekker thuis op de bank te genieten!

Nog nooit kon je zo makkelijk een van onze multimedia pubquizzen organiseren. De antwoorden worden zelfs automatisch nagekeken met onze app!

Lees het hele artikel

Huur een quizmaster in om te quizzen op locatie

Scroll to Top