Bierproeverij op locatie met pubquiz

Kies voor de bierproeverij met De Andere Pubquiz (op locatie)!

Ben je nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, teamuitje of gewoon iets leuks met een groep vrienden? Altijd al willen weten waar bier eigenlijk vandaan komt? Maar wil je ook gewoon samen lachen en werken aan teambuilding? Kies dan voor De Andere Pubquiz met bierproeverij!

In samenwerking met Pepijn van der Waa van BrewTaste bieden we u graag deze ultieme combinatie aan van heerlijke bieren en een hilarische pubquiz.

Toegankelijke bierproeverij op locatie

Tijdens dit uitje kunt u genieten van 4 smaakvolle bieren. Deze bieren worden geserveerd met een borrelplank van diverse bierhappen. We hebben de bierproeverij heel toegankelijk samengesteld voor de nieuwsgierige liefhebber. Daardoor hoef je dus geen absolute bierkenner te zijn om aan deze bierproeverij mee te doen. Veel vrouwen hebben reeds ontdekt dat bier niet meer alleen voor mannen is. Aarzel dus niet om dit uitje te boeken als u met een groep vrouwen bent!

Bierproeverij & de leukste pubquiz van Nederland

Naast de bierproeverij spelen we met u De Andere Quiz. Deze pubquiz is in heel Nederland bekend om de hilarische filmpjes die in de quizzen voorbij komen. Omdat we dit uitje heel toegankelijk willen houden zal de quiz niet alleen maar over bier gaan.

Toch wordt er geregeld een link gelegd met bier in bijvoorbeeld films, geografie of reclames. Elke ronde in de quiz zit bomvol met multimedia. Daardoor zal er erg veel gelachen worden terwijl er ondertussen genoten kan worden van de heerlijke bieren.

Bieren van de bierproeverij op locatie met pubquiz

Ook komen er een aantal filmpjes in de quiz voorbij van mensen in beschonken toestand. U zult een aantal geniale bier reclames voorbij zien komen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan Prins Pils, het Oktoberfest en het spelletje Beer Pong bij De Andere Pubquiz met Bierproeverij.

Van welke reclame kennen we deze opmerking? Ik zei het toch, het is een man!

Bij de muziekronde kunt u genieten van heerlijke muziek. Daarnaast hebben we ook een hilarische Mama Appelsap voor u klaar staan. Ook komt er een biernummer aan bod over een van Nederlands beste voetballers aller tijden!

Toegankelijke bierproeverij op locatie met pubquiz

Een Bierproeverij met de nr. 1 biersommelier van Nederland

Pepijn van der Waa is onze biersommelier en quizmaster in één . Hij is biersommelier van Nederland geworden in 2018. Daarom kunt u er meer dan zeker van zijn dat hij u alles kan vertellen wat u wilt weten over bier. Daarnaast weet hij veel leuke anekdotes te vertellen tijdens de pubquiz, waar natuurlijk geregeld een link wordt gelegd naar bier.

In het Verenigd Koninkrijk en Ierland wordt bier meestal geschonken in een Pint. Hoeveel bier past er in dit glas?

De Andere Pubquiz met Bierproeverij zal in totaal ongeveer 2,5 uur duren waarbij er veel interactie is met de deelnemers. We serveren 4 bieren en er zal ook een borrelplankje aanwezig zijn met bierhappen. Deze avond verzorgen we graag bij u op locatie. Maar het is ook mogelijk om de bierproeverij op een van de locaties te spelen waar we mee samenwerken.

Pubquiz met bierproeverij op locatie in samenwerking met BrewTaste

Voor meer informatie over BrewTaste verwijzen we graag door naar hun website. BrewTaste faciliteert en presenteert de bierproeverij en ook de pubquiz. Wilt u een idee krijgen van hoe de pubquiz er uit gaat zien? Speel dan de voorbeeld pubquiz op deze website. In onze quiz bij de proeverij zijn de vragen wat meer gericht op bier dan in de voorbeeld pubquiz, maar je krijgt vast een aardig beeld.

Wil je meer informatie, of direct boeken? Ga daarvoor naar onze contactpagina.

De rondes bij De Andere Pubquiz met Bierproeverij (op locatie)

Reclames
Met de reclame ronde komen een aantal legendarische bierreclames aan bod. Mar ook een aantal andere reclames die een hoop gelach zullen opleveren.
Fragmenten
Bij de fragmentenronde komen hilarische filmpjes voorbij die iets te maken hebben met bier drinken. Hierbij is het vooral belangrijk dat je goed op let wat er gebeurt in de filmpjes!
Waar is het
Dan spelen we de ronde Waar is het. Hier komen diverse geografische vragen voorbij met geregeld een link naar bier
Muziek
In de ronde muziek richten we ons natuurlijk voornamelijk op heerlijke muziek bij het nuttigen van een biertje. Ook een aantal bekende nummers met een link naar bier komen aan bod
Wie is het
Bij de ronde Wie is het komen een aantal bekende bierdrinkers aan bod. Een aantal hele leuke filmpjes mogen ook niet ontbreken.
Bliksem
Ook bij de bliksemronde komen 10 biermerken in sneltreinvaart voorbij waarbij we willen weten uit welk land het komt!

Neem contact met ons op!

Aanmelden nieuwsbrief

Contact informatie

De Andere Quiz
Oranjepark 34
3481 HJ in Harmelen
 
Kamer van Koophandel nummer 62844938
ING Rekening nummer: NL71INGB0006819879
 
+3185 13 04 637
info@deanderequiz.nl
 
Onze algemene voorwaarden
Promotievideo door HAB Media Solutions
Foto's door ForeverImages.nl