Bierproeverij met De Andere Pubquiz

Bierproeverij op locatie met pubquiz

Kies voor de bierproeverij met De Andere Pubquiz (op locatie)!

Ben je nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, teamuitje of gewoon iets leuks met een groep vrienden? Altijd al willen weten waar bier eigenlijk vandaan komt? Maar wil je ook gewoon samen lachen en werken aan teambuilding? Kies dan voor De Andere Pubquiz met bierproeverij!
In samenwerking met Pepijn van der Waa van BrewTaste bieden we u graag deze ultieme combinatie aan van heerlijke bieren en een hilarische pubquiz.

Toegankelijke bierproeverij op locatie

Tijdens dit uitje kunt u genieten van 4 smaakvolle bieren. Deze bieren worden geserveerd met een borrelplank van diverse bierhappen. We hebben de bierproeverij heel toegankelijk samengesteld voor de nieuwsgierige liefhebber. Daardoor hoef je dus geen absolute bierkenner te zijn om aan deze bierproeverij mee te doen. Veel vrouwen hebben reeds ontdekt dat bier niet meer alleen voor mannen is. Aarzel dus niet om dit uitje te boeken als u met een groep vrouwen bent!

Bierproeverij & de leukste pubquiz van Nederland

Naast de bierproeverij spelen we met u De Andere Quiz. Deze pubquiz is in heel Nederland bekend om de hilarische filmpjes die in de quizzen voorbij komen. Omdat we dit uitje heel toegankelijk willen houden zal de quiz niet alleen maar over bier gaan.
Toch wordt er geregeld een link gelegd met bier in bijvoorbeeld films, geografie of reclames. Elke ronde in de quiz zit bomvol met multimedia. Daardoor zal er erg veel gelachen worden terwijl er ondertussen genoten kan worden van de heerlijke bieren.
Bieren van de bierproeverij op locatie met pubquiz
Ook komen er een aantal filmpjes in de quiz voorbij van mensen in beschonken toestand. U zult een aantal geniale bier reclames voorbij zien komen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan Prins Pils, het Oktoberfest en het spelletje Beer Pong bij De Andere Pubquiz met Bierproeverij.

Van welke reclame kennen we deze opmerking? Ik zei het toch, het is een man!

Bij de muziekronde kunt u genieten van heerlijke muziek. Daarnaast hebben we ook een hilarische Mama Appelsap voor u klaar staan. Ook komt er een biernummer aan bod over een van Nederlands beste voetballers aller tijden!
Toegankelijke bierproeverij op locatie met pubquiz

Gepresenteerd door de nr. 1 biersommelier van Nederland

Pepijn van der Waa is onze biersommelier en quizmaster in één . Hij is biersommelier van Nederland geworden in 2018. Daarom kunt u er meer dan zeker van zijn dat hij u alles kan vertellen wat u wilt weten over bier. Daarnaast weet hij veel leuke anekdotes te vertellen tijdens de pubquiz, waar natuurlijk geregeld een link wordt gelegd naar bier.

In het Verenigd Koninkrijk en Ierland wordt bier meestal geschonken in een Pint. Hoeveel bier past er in dit glas?

De Andere Pubquiz met Bierproeverij zal in totaal ongeveer 2,5 uur duren waarbij er veel interactie is met de deelnemers. We serveren 4 bieren en er zal ook een borrelplankje aanwezig zijn met bierhappen. Deze avond verzorgen we graag bij u op locatie. Maar het is ook mogelijk om de bierproeverij op een van de locaties te spelen waar we mee samenwerken.

Georganiseerd in samenwerking met BrewTaste

Voor meer informatie over BrewTaste verwijzen we graag door naar hun website. BrewTaste faciliteert en presenteert de bierproeverij en ook de pubquiz. Wilt u een idee krijgen van hoe de pubquiz er uit gaat zien? Speel dan de voorbeeld pubquiz op deze website. In onze quiz bij de proeverij zijn de vragen wat meer gericht op bier dan in de voorbeeld pubquiz, maar je krijgt vast een aardig beeld.
Wil je meer informatie, of direct boeken? Ga daarvoor naar onze contactpagina.

Reviews van onze Bierproeverij (op locatie) met De Andere Quiz

caret-down caret-up caret-left caret-right
TTP Juli 2019
Bierproeverij + De Andere Quiz 
19 personen
Topavond gehad! Bijzonder bier gedronken, waar ik nog nooit van had gehoord. Wat hapjes er bij en veel gelachen tijdens de quiz, die ook erg spannend was. Zou ik zeker nog eens doen!
TGIF Juli 2019
Bierproeverij + De Andere Quiz 
22 personen
Pepijn is een hele leuk quizmaster die heel veel leuke weetjes verteld die echt wat toevoegen aan de avond. Originele fragmenten, visualiteit is toegankelijk en houdt de aandacht bij het bier.
Uitgeverij AnkhHermes Juni 2019
Bierproeverij + De Andere Quiz 
31 personen
Combinatie quiz & bierproeverij was top! Gezellig en erg gelachen 🙂
Vriendengroep Juni 2019
Bierproeverij + De Andere Quiz 
14 personen
Superleuke avond gehad! Heel ander dan andere pubquizzen. Vooral alle fragmenten waren leuk in elkaar verweven. Bierproeven + quizzen is de perfecte combinatie!
Beer & Boardgames crew Mei 2019
Bierproeverij + De Andere Quiz 
18 personen
Het was eens iets anders, we hebben veel gelachen. De quiz was divers en de biertjes waren lekker. Bedankt!

De rondes bij De Andere Pubquiz met Bierproeverij (op locatie)

Bier
Met de bierronde starten we de quiz. Hierbij komen een aantal hilarische filmpjes voorbij van mensen die genieten van een heerlijk glas bier. Ook komen er een ogenschijnlijk simpele vragen voorbij...
Fragmenten
Bij de fragmentenronde komen hilarische filmpjes voorbij die iets te maken hebben met bier drinken. Hierbij is het vooral belangrijk dat je goed op let wat er gebeurt in de filmpjes!
Spellen
Dan de spellen ronde waar we de kennis meten op het gebied van een van de bekendste bordspellen van de wereld!
Wie is het
Bij de ronde Wie is het komen een aantal bekende bierdrinkers aan bod. Een aantal hele leuke filmpjes mogen ook niet ontbreken.
Muziek
In de ronde muziek richten we ons natuurlijk voornamelijk op heerlijke muziek bij het nuttigen van een biertje. Ook een aantal bekende nummers met een link naar bier komen aan bod
Bliksem
Ook bij de bliksemronde komen 10 biermerken in sneltreinvaart voorbij waarbij we willen weten uit welk land het komt!