Benefietquiz aanmelden

Bedankt voor alle steun!

In maart 2020 gingen we van start en nu, in juni 2021, kan de horeca ein-de-lijk weer open en is de Benefietquiz niet langer meer nodig.

We kijken terug op een gigantisch succes waar wij enorm veel plezier aan beleefd hebben, en met ons vele anderen. Meer dan 2500 locaties zijn gesteund met soms duizenden euro's, wie had dat ooit gedacht?

Zo bedankten horeca eigenaren hun donateurs na de eerste Benefietquiz

Benefietquiz in cijfers

Hartverwarmende berichten

caret-down caret-up caret-left caret-right
Jullie bedankt voor de vele lichtpunten die we hadden met onze buren (vaak digitaal) tijdens de lockdown . We hebben vaak uitgekeken naar de quiz en de kol die er mee samen gaat. Groeten vanuit Holten en heel veel succes gewenst met jullie normale werkzaamheden. Dank dank dank
Bedankt voor alle quizzen tijdens de afgelopen anderhalf ( ongeveer) jaar. Wij hebben er heel erg van genoten en waren blij dat we op deze manier de horeca nog een beetje konden ondersteunen. Super bedankt voor dit mooie initiatief en veel succes verder. Groetjes
Jullie onwijs bedankt voor de belangeloze inzet. Wat een toffe actie was dat zeg!! Veel werk geweest. En zóveel dankbare horecaondernemers en horecagangers. Vele leuke avonden. Hulde!!!!!
Veel dank voor jullie superleuke quizavonden in deze bijzondere tijd. We hebben er zoveel plezier aan beleefd!
Hoi Willem, e.a., we hebben enorm genoten van alle quizzen die we samen met vrienden in UK voor @deveenstekervinkeveen gespeeld hebben. We hebben vaak tot in de late uurtjes nagepraat en gelachen over de meest bizarre filmpjes met de haast onmogelijke vragen/antwoorden. Als voorbeeld het filmpje in Italië dat een man van een trap afstuitert. De vraag: hoeveel treden is hij naar beneden gevallen, niet te doen dus . Jullie nogmaals bedankt, hoop dat we de Veensteker een beetje hebben kunnen helpen en hoop voor jullie zelf dat de animo voor de quizen hierdoor alleen maar is toegenomen.
Bedankt voor de quizzen!!! We hebben mooie avonden gehad dankzij jullie!
Bedankt voor alle leuke quizen! Hebben ons goed vermaakt tussen alle ellende van de pandemie door. Keep up the good work & thanks!
Beste Willem, Robin en Jeroen, Wat hebben we genoten van de pubquiz!! Vanaf de 3e pubquiz hebben we meegedaan en er maar eentje gemist. We verheugden er ons iedere keer weer op. Hartelijk dank voor de organisatie en succes met het organiseren van de pubquiz in de kroeg! Hartelijk bedankt voor jullie inzet en support!
Jullie HEEEEEL erg bedankt voor de leuke quizzen Ik ga het erg missen
Heel erg bedankt, was weer heel leuk!
Een gezellige losse bende die, meer dan verwacht (in deze corona tijd), een echte (in de) PUB-quiz benadert.
Een gezellige losse bende die, meer dan verwacht (in deze corona tijd), een echte (in de) PUB-quiz benadert.
Hoi Willem en team, Bedankt voor alle puike quizen waarmee jullie ons het afgelopen jaar mee hebben verblijd. Complimenten!

Dit was het concept