fbpx

Benefietquiz aanmelden

Steun je stamkroeg met de Benefietquiz voor de horeca
 • Doneer en meld je aan voor de Benefietquiz op 8 mei

  De quiz gaat 8 mei (20:00 uur) in première op YouTube

  Met onderstaand formulier geef je aan hoeveel je wil doneren en aan welke horeca locatie. Staat jouw stamcafé er niet tussen? Meld hem dan hier aan!

  Locaties ontvangen maandag een overzicht met ontvangen donaties. De gelegenheid stuurt zelf een betaalverzoek op het aangegeven e-mailadres.

 • Op dit adres ontvang je een betaalverzoek van de horeca locatie die je wil steunen
 • Met je inschrijving geef je alleen toestemming dat we mailtjes sturen over dit evenement en eventuele soortgelijke evenementen in de toekomst.

  Ontvang je niet direct een bevestigingsmail? Check eerst de spamfolder en wacht tenminste een uur voor je contact met ons zoekt. Meld je niet opnieuw aan, anders ontvangt de locatie een dubbele donatie in de lijst!

Tips bij het spelen van de Benefietquiz

Abonneer op ons YouTube kanaal voor meer quizzen!

Valsspelers opgelet

We weten dat je bij een online benefietquiz heel makkelijk kan vals spelen door de antwoorden op te zoeken.

Er valt alleen helemaal niks te winnen, dus je schiet er weinig mee op. Dus probeer je drang om ten kosten van alles te willen winnen te onderdrukken... 🙂

Was heel tof! Leuke quiz, live chat handig, ondertussen met elkaar beeldbellen. Erg leuk! Voor herhaling vatbaar! Dank, mannen!

Gedraag je in onze chat bij YouTube

We zien helaas dat sommige mensen antwoorden voorzeggen of zich niet netjes gedragen.

We hebben bij elke quiz een moderator die vragen zal beantwoorden en indien nodig ook mensen blokkeert voor onze stream.

Benefietquiz 10 april terugkijken

Laat de antwoorden hier achter om een score te genereren.

Op ons kanaal kan je ook opnames vinden van eerdere Online Benefietquizzen.

Veelgestelde vragen

We worden helemaal overspoeld met vragen en kunnen daardoor niet iedereen beantwoorden. Check eerst deze veelgestelde vragen. Toch nog een vraag? Stuur dan een mail, bel ons liever niet.

Komt al het geld dat ik doneer bij mijn gekozen locatie terecht?

Ja! Wij informeren de locatie via e-mail van jouw donatie. Vervolgens stuurt de locatie zelf een tikkie of betaalverzoek.

Wij als De Andere Quiz staan dus helemaal los van de betaling.

Als ik in een team mee speel, moet iedereen zich dan apart aanmelden?

Nee dat hoeft niet. Je krijgt een link naar de livestream die je vervolgens met elkaar kunt delen.

Ik heb nog geen antwoordformulier ontvangen

We versturen zaterdagochtend een mail met een link naar het antwoordformulier. We kunnen deze niet eerder delen dan wanneer de quiz helemaal af is.

Kan ik mijn teamnaam nog wijzigen?

Je teamnaam geef je pas op bij het antwoordformulier, dus die kan je dan kiezen.

Wanneer kunnen we de eindscore verwachten?

Deze hebben we meestal binnen een half uur na de quiz al op Facebook staan. Houd hiervoor dus na de quiz onze Facebook pagina in de gaten.

Like deze pagina ook even als je op de hoogte wil blijven van onze activiteiten.

Meld alleen een nieuwe locatie aan met goedkeuring van de eigenaar of bedrijfsleider!

Zo speelden we wekelijks Benefietquizzen in het voorjaar

Quizzers die leuke quizvragen beantwoorden met grappige filmpjes vol humor

Toen de horeca de deuren moest sluiten in maart ontstond al snel het idee om een online benefietquiz te organiseren. Net als alle andere quizaanbieders stonden we voor een aantal technische uitdagingen. De problemen bij onze vaste klantenkring waren echter veel groter!

De horeca moest de deuren sluiten en mocht 1 juni weer gedeeltelijk open. We moesten er niet aan denken als veel van onze vaste quizlocaties zouden verdwijnen. Dit zou al ons werk van de afgelopen 5 jaar teniet doen.

Ook zou dit enorme gevolgen hebben voor de horecaondernemers waar we altijd zo goed contact mee hebben gehad. Daarom bedachten we de Benefietquiz.

In totaal is in deze periode € 627.126,- gedoneerd aan ruim 2000 horeca locaties in Nederland.

Steun je stamcafé met de online Benefietquiz

Een benefietquiz waar je alleen aan mee zou kunnen doen als je een donatie doet aan jouw eigen favoriete horeca gelegenheid. De locaties stuurden zelf een betaalverzoek zodat duidelijk werd dat het volledige bedrag rechtstreeks bij de horeca terecht kwam

De Benefietquiz voor de horeca bleek een grote hit!

De eerste weken schreven honderden locaties zich in om mee te doen aan de Benefietquiz. We hadden besloten niet alleen onze eigen locaties te helpen. Zo ging het als een lopend vuurtje op social media.

De aantallen begonnen heel hard te groeien, de 2e quiz waren er ruim 10.000 apparaten aangesloten op onze livestream en knalde de website er meerdere keren uit bij het invullen van het antwoordformulier.

Elke gelegenheid die iets met horeca heeft mag mee doen.

Na weken tussen de 8.000 en 10.000 apparaten op de stream te mogen verwelkomen begonnen de aantallen te zakken toen er eindelijk positief nieuws kwam voor de horeca.

Premier Rutte gaf een route boek met plannen wanneer bepaalde regels versoepeld zouden worden. Toch bleef er een stabiele basis over van zo'n 5.000 apparaten tot de laatste Benefietquiz op 30 mei 2020.

Quizzers die leuke quizvragen beantwoorden met grappige filmpjes vol humor
2K Shares
Share2K
Share
Pin
Tweet
De Andere Quiz

FREE
VIEW