Benefietquiz aanmelden

De Benefietquiz is reeds gespeeld en een nieuwe editie is nog niet ingepland.

Wil je onze quizzen terug kijken? Check dan ons YouTube kanaal voor meer materiaal.

Teaser 27 november '21

 

Benefietquiz in cijfers

Veelgestelde vragen

We worden helemaal overspoeld met vragen en kunnen daardoor niet iedereen beantwoorden. Check eerst deze veelgestelde vragen. Toch nog een vraag? Stuur dan een mail, bel ons liever niet.

Komt al het geld dat ik doneer bij mijn gekozen locatie terecht?

Ja! Wij informeren de locatie via e-mail van jouw donatie. Vervolgens stuurt de locatie zelf een tikkie of betaalverzoek.

Wij als De Andere Quiz staan dus helemaal los van de betaling.

Als ik in een team mee speel, moet iedereen zich dan apart aanmelden?

Nee dat hoeft niet. Je krijgt een link naar de livestream die je vervolgens met elkaar kunt delen.

Ik heb nog geen antwoordformulier ontvangen

We versturen zaterdagochtend een mail met een link naar het antwoordformulier. We kunnen deze niet eerder delen dan wanneer de quiz helemaal af is.

Kan ik mijn teamnaam nog wijzigen?

Je teamnaam geef je pas op bij het antwoordformulier, dus die kan je dan kiezen.

Wanneer kunnen we de eindscore verwachten?

Deze hebben we meestal binnen een half uur na de quiz al op Facebook staan. Houd hiervoor dus na de quiz onze Facebook pagina in de gaten.

Like deze pagina ook even als je op de hoogte wil blijven van onze activiteiten.

Kan mijn locatie ook nog mee doen?

Ja dat kan! Meld hem hier aan.

Bedankt voor alle steun!

Zo bedankten horeca eigenaren hun donateurs na de eerste Benefietquiz in maart 2020.

Hartverwarmende berichten

caret-down caret-up caret-left caret-right
Jullie bedankt voor de vele lichtpunten die we hadden met onze buren (vaak digitaal) tijdens de lockdown . We hebben vaak uitgekeken naar de quiz en de kol die er mee samen gaat. Groeten vanuit Holten en heel veel succes gewenst met jullie normale werkzaamheden. Dank dank dank
Bedankt voor alle quizzen tijdens de afgelopen anderhalf ( ongeveer) jaar. Wij hebben er heel erg van genoten en waren blij dat we op deze manier de horeca nog een beetje konden ondersteunen. Super bedankt voor dit mooie initiatief en veel succes verder. Groetjes
Jullie onwijs bedankt voor de belangeloze inzet. Wat een toffe actie was dat zeg!! Veel werk geweest. En zóveel dankbare horecaondernemers en horecagangers. Vele leuke avonden. Hulde!!!!!
Veel dank voor jullie superleuke quizavonden in deze bijzondere tijd. We hebben er zoveel plezier aan beleefd!
Hoi Willem, e.a., we hebben enorm genoten van alle quizzen die we samen met vrienden in UK voor @deveenstekervinkeveen gespeeld hebben. We hebben vaak tot in de late uurtjes nagepraat en gelachen over de meest bizarre filmpjes met de haast onmogelijke vragen/antwoorden. Als voorbeeld het filmpje in Italië dat een man van een trap afstuitert. De vraag: hoeveel treden is hij naar beneden gevallen, niet te doen dus . Jullie nogmaals bedankt, hoop dat we de Veensteker een beetje hebben kunnen helpen en hoop voor jullie zelf dat de animo voor de quizen hierdoor alleen maar is toegenomen.
Bedankt voor de quizzen!!! We hebben mooie avonden gehad dankzij jullie!
Bedankt voor alle leuke quizen! Hebben ons goed vermaakt tussen alle ellende van de pandemie door. Keep up the good work & thanks!
Beste Willem, Robin en Jeroen, Wat hebben we genoten van de pubquiz!! Vanaf de 3e pubquiz hebben we meegedaan en er maar eentje gemist. We verheugden er ons iedere keer weer op. Hartelijk dank voor de organisatie en succes met het organiseren van de pubquiz in de kroeg! Hartelijk bedankt voor jullie inzet en support!
Jullie HEEEEEL erg bedankt voor de leuke quizzen Ik ga het erg missen
Heel erg bedankt, was weer heel leuk!
Een gezellige losse bende die, meer dan verwacht (in deze corona tijd), een echte (in de) PUB-quiz benadert.
Een gezellige losse bende die, meer dan verwacht (in deze corona tijd), een echte (in de) PUB-quiz benadert.
Hoi Willem en team, Bedankt voor alle puike quizen waarmee jullie ons het afgelopen jaar mee hebben verblijd. Complimenten!