Steun de horeca met de online benefietquiz!

 • Doneer en meld je aan voor Online Benefietquiz #11 (De Grote Finale) op zaterdag 30 mei

  De quiz wordt online gespeeld via een livestream en start om 20:00 uur.

  Met onderstaand formulier geef je aan hoeveel je wil doneren en aan welke horecalocatie. Staat jouw stamcafé er niet tussen? Meld hem dan aan!

  Het café of restaurant dat je wil steunen ontvangt op maandag een overzicht met al haar ontvangen donaties van de afgelopen week. De horeca eigenaar stuurt zelf een betaalverzoek toe op het aangegeven e-mailadres, maar hier kan dus wel wat tijd overheen gaan.

 • Op dit adres ontvang je een betaalverzoek van de horeca locatie die je wil steunen
 • Met je inschrijving geef je alleen toestemming dat we mailtjes sturen over dit evenement en eventuele soortgelijke evenementen in de toekomst.

  Ontvang je niet direct een bevestigingsmail? Check eerst de spamfolder en wacht tenminste een uur voor je contact met ons zoekt. Meld je niet opnieuw aan, anders ontvangt de locatie een dubbele donatie in de lijst!

Heb je een vraag?

Raadpleeg eerst de veelgestelde vragen voor je contact met ons opneemt!

Help het stamcafé de Coronacrisis door terwijl je vanuit huis een hilarische pubquiz speelt!

Alle horecagelegenheden hebben tijdelijk de deuren moeten sluiten. Dit kan voor hen natuurlijk flinke gevolgen hebben.

Wil jij straks nog een biertje kunnen drinken in je favoriete kroeg? Of eten in dat overheerlijke restaurant op de hoek?

Doe dan mee aan de benefietquiz! Zo help je je favoriete horecagelegenheid deze moeilijke tijd door. Je bepaalt namelijk zelf welke horecagelegenheid je wilt steunen!

Vanaf 6 juni gratis Online Pubquiz!!

Ook na de grote finale op 30 mei spelen we via livestream online pubquizzen waarbij er 60 vragen afgevuurd worden met zeker 20 leuke filmpjes.

Veel locaties streamen onze gratis online pubquiz live in het café of restaurant

De komende weken willen we in kaart brengen welke locaties de online pubquiz in het café vertonen. Is er geen ruimte in het stamcafé? Dan speel je gewoon vanuit huis mee via dezelfde stream!
De antwoorden stuur je in via het antwoordformulier (de link volgt op de dag van de quiz). Na de quiz communiceren we binnen een half uur de eindstand van de quiz op onze website.
Let op! We willen iedereen vriendelijk vragen de antwoorden tijdens de quiz niet op te zoeken online. Je kunt niets winnen met de quiz, dus vals spelen gaat niets opleveren. Het zou de lol alleen wel bederven, dus probeer jezelf te bedwingen!
We willen ook vragen om in de chat van de livestream geen antwoorden te vermelden, doe je dit wel dan wordt je direct uit de chat verwijderd. Zo kan iedereen eerlijk mee blijven spelen en kunnen we er samen een top-avond van maken!

Was heel tof! Leuke quiz, live chat handig, ondertussen met elkaar beeldbellen. Erg leuk! Voor herhaling vatbaar! Dank, mannen!

Veelgestelde vragen

We worden helemaal overspoeld met vragen en kunnen daardoor niet iedereen beantwoorden. Check eerst deze veelgestelde vragen. Toch nog een vraag? Stuur dan een mail, bel ons liever niet.

Als ik in een team mee speel, moet iedereen zich dan apart aanmelden?

Nee dat hoeft niet. Je kan ook samen een bedrag afspreken en via 1 aanmelding meespelen. Je krijgt een link naar de livestream die je vervolgens met elkaar kunt delen.

Ik heb nog geen antwoordformulier ontvangen

We versturen zaterdagochtend een mail met een link naar het antwoordformulier. We kunnen deze niet eerder delen dan wanneer de quiz helemaal af is.

Kan ik mijn teamnaam nog wijzigen?

Je teamnaam geef je pas op bij het antwoordformulier, dus die kan je dan kiezen. De link naar het antwoordformulier ontvang je in de mail op zaterdag als je bent aangemeld.

Ik heb nog geen betaalverzoek ontvangen

Elke maandag ontvangen de horecalocatie een overzicht van alle donaties van de afgelopen week. Het betaalverzoek zal dus na maandag aan je verstuurd worden.

Heb je een paar dagen later nog niets ontvangen? Vraag dan aan de horeca eigenaar waar deze blijft.

Jongens, ik weet niet wat me overkomt! Ik krijg ineens heel veel donaties van gasten die aan jullie quiz mee doen.

Moet ik me ook aanmelden als ik vorige keer al mee heb gedaan?

Ja! We doen dit om geld in te zamelen voor de horeca. Het is dus niet de bedoeling dat je gratis meespeelt.

Kies een bedrag dat jij kan en wil missen (denk aan kosten voor een pubquiz in het café, of kosten voor drankjes die je normaal hebt in het restaurant).

Wanneer kunnen we de eindscore verwachten?

Deze hebben we meestal binnen een half uur na de quiz al op Facebook staan. Houd hiervoor dus na de quiz onze Facebook pagina in de gaten.

Like deze pagina ook even als je op de hoogte wil blijven van de benefietquiz!

Wat mensen zeggen over de Benefietquiz

caret-down caret-up caret-left caret-right

Ha organisatie, Bedankt voor de organisatie van de quiz in deze tijd. We hebben ons goed vermaakt! Groeten!

Jongens, ik weet niet wat me overkomt! Ik krijg ineens heel veel donaties van gasten die aan jullie quiz mee doen.

Bij deze wil ik jullie persoonlijk echt uit de bodem van mijn hart bedanken voor dit initiatief! Heel veel succes en echt, heel erg bedankt!

Dag Willem, allereerst wil ik zeggen hoe fantastisch wij de quiz en de spontane organisatie hiervan door jullie vinden! Echt heel leuk en we hebben van deelnemers super positieve reacties gehad! Complimenten voor jullie en vanuit ons een hele grote dank!

Jongens echt super toffe actie van jullie. Enorm bedankt voor vanavond en het initiatief.

Gisteren met De Andere Quiz avond meer dan 200 euro aan donaties gehad.

Super leuk initiatief! Volgende week zaterdag doen we zeker weer mee!

Wcpapier, ik kom echt niet meer bij hahaha. ? Top quiz!

Wat zullen jullie het druk hebben gehad. Top gedaan. Was erg leuk. Wij hebben zelf een leuke avond gehad met ons gezin. Lang geleden dat dat kon op zaterdagavond. Thanks!

Dank voor dit initiatief en de leuke quiz. Wij doen zelf regelmatig mee aan een pubquiz en dit was - ondanks een andere setting - zeer leuk om weer te kunnen doen. Hulde!

The morning-after... Zo! Wat zitten we hier aan de ontbijttafel na te genieten! Bedankt voor de geweldige quiz! Geweldige filmpjes! We lagen helemaal in een deuk bij het filmpje “als atletiek vergezocht was”. En nog steeds!.. is het mogelijk om daar een link naar you tube van te krijgen?  Het was soms uitdaging qua geluid, maar hoe heerlijk was t! Ik had er persoonlijk behoefte aan! Na al dat verschrikkelijk nieuws..

Wat een fantastisch initiatief!!! Heel veel dank daarvoor.

Zo fijn van jullie!! Doet jullie zaak ook echt goed! Zal jullie zeker niet vergeten! Heel veel dank.

Onwijs bedankt dat jullie dit opgezet hebben!

Hallo, wat was het leuk gisteravond. Ik zat alleen op de bank maar voelde mij even niet alleen.

Heb echt een super avond gehad. Bedankt voor de organisatie en ik ben er volgende week weer bij

We hebben genoten van de online editie en zijn er volgende week zeker weer 'bij'. Top initiatief!

Wij hebben zo’ gezellige avond gehad. Voor het eerst sinds onze vakantie weer ( virtueel) met de familie bij elkaar. We doen volgende week zeker weer mee. Bovendien steunen we hiermee ons stamcafé!

Gisteravond pubquiz online gespeeld. Was ontzettend leuk. Volgende week doen we weer mee!

Was erg leuk. En team De Smurfen vond het wel erg leuk dat we een eigen vraag kregen 🙂

Wij gaan ook weer meedoen, hebben een leuke avond gehad gisteren en ook nog ons zaterdagmorgen koffie adres kunnen helpen. Wat een leuke zaterdagavond. Bedank. Tot volgende week!

Was super leuk! We gaan nog meer promoten en volgende week zeker weer meespelen!!

Was heel tof, mannen! Leuke quiz, live chat handig, ondertussen met elkaar beeldbellen. Erg leuk! Voor herhaling vatbaar!

9K Shares
Share9K
Share
Pin
Tweet