Bedrijfsuitje pubquiz teamuitje

Bedrijfsuitje met onze hilarische pubquiz

Gemiddelde waardering 8,8 | Gebaseerd op 194 reviews | Meer dan 1000 bedrijfsuitjes georganiseerd sinds 2019

Eindelijk kunnen we weer uitkijken naar bedrijfsuitjes op locatie!

Met De Andere Quiz weet je dat je goed zit met een bedrijfsuitje met hilarische filmpjes, creatieve quizvragen en een grote dosis humor.

Samen met 25 professionele presentatoren organiseren we bedrijfsuitjes van soms wel 5.000 personen.

De antwoorden worden automatisch nagekeken nadat deze zijn ingestuurd op uw mobiele telefoon. Hierdoor weten we na afloop direct wie gewonnen heeft!

We hebben Nederlandstalige quizzen, maar ook Engelstalige quizzen met internationale onderwerpen gepresenteerd door een native English speaker.

Vodafone Ziggo: Zeer veel energie, afwisseling en lol. Volgend jaar gaan we zeker weer pubquizzen bij jullie!

Geniet van een van onze pubquizzen bij jouw bedrijfsuitje!

Zo organiseren we bedrijfsuitjes met de pubquiz

Hilarische filmpjes

In elke pubquiz zijn zeker 20 muziek en videofragmenten verwerkt. En dat vaak met een grote dosis humor!

Eigen quizvragen

Het is ook mogelijk om quizvragen toe te voegen over het bedrijf, de afdeling, of een collega die afscheid neemt.

60 minuten

Onze quizzen duren ruim een uur. Korter of langer spelen kan natuurlijk ook als dit gewenst is!

Direct prijsuitreiking

Doordat de antwoorden worden ingestuurd via de mobiele telefoon van een van de teamleden weten we na afloop direct wie de winnaar is!

Reviews bedrijfsuitjes met de pubquiz

caret-down caret-up caret-left caret-right

Leuke hilarische quiz met een presentator die het op een professionele, maar grappige manier, aanpakte en de collega's ook leuk meenam. Hierdoor werd het een succes!

De pubquiz bij ons bedrijfsuitje was goed geregeld en had een breed vragenpakket. Erg leuk!
Zeer veel energie, afwisseling en lol. Volgend jaar gaan we zeker weer pubquizzen bij jullie!
De quiz was een groot succes, iedereen was erg enthousiast. Wij houden hem in ons achterhoofd voor het volgende bedrijfsuitje!
We hebben het bedrijfsuitje als erg gezellig ervaren. Goed georganiseerd. Bijna alles wordt je uit handen genomen zodat iedereen deel kan nemen aan de quiz. Mijn teams waren erg enthousiast. Een pluim voor de organisatie en quizmaster!

Dank voor vanmiddag! Iedereen heeft een leuke pubquiz gehad, heerlijk om even te kunnen lachen en ontspannen in teamverband. De pubquiz is erg leuk om te doen, zeker een aanrader en de verliezende teams willen revanche!

Super leuke quiz! We hadden hoop lol en er werd goed gestreden! Vooral de bonusvragen na iedere ronde was verrassend en leuk! (op de minpunten na die ik kreeg met mijn team! 🙂
De quiz was goed geregeld en had veel diverse vragen voor verschillende leeftijden. Perfect voor ons diverse team. Niek was een geweldige presentator en quiz master. Ik zou jullie 100% aan anderen aanraden!
Wat een feest was het om na al die maanden thuiswerken eindelijk weer eens samen met 80 collega's iets leuks te doen!
Geslaagde quiz, leuke filmpjes en het rad was een leuke toevoeging. Super hoe de presentator er een Nederlands/Engelse versie van wist te maken! Het was een top afsluiting van ons jaar!

Kies voor een themaquiz of bingo!

De Andere Kerstquiz

Kom in kerstsferen met De Andere Kerstquiz. Uiteraard mag de muziek van Wham! en Mariah Carrey niet ontbreken.

Ook andere feestdagen komen aan bod, een terugblik op het afgelopen jaar en dit alles aangekleed met flink wat leuke filmpjes!

De Andere Muziekquiz

Waarom kies u niet voor De Andere Muziekquiz? Ook leuk als je geen muziek kenner bent!

Zoals al onze pubquizzen zit de muziekquiz bomvol met leuke filmpjes en muziek fragmenten.

De Andere Bingo

Net als in onze pubquizzen is de basis van De Andere Bingo gebouwd om hilarische filmpjes.

Elke filmpje bevat een aantal hints die kunnen worden afgestreept op het formulier.

Een greep uit de evenementenlocaties waar we mee samenwerken

Wanneer u een locatie zoekt voor uw bedrijfsuitje in Groningen dan hebben we de ideale locatie voor u. Ten eerste op de eerste etage: Eerst een kleine zaal tot 15 personen en daarna een grote zaal tot 100 personen. Ook is er een kleine bar tot 30 personen voor bijvoorbeeld een familie uitje.

Zodoende biedt Time-Out groepen tot 150 personen diverse opties welke makkelijk gecombineerd kunnen worden met De Andere Quiz!

Grandcafé Time-out

Wanneer u een locatie zoekt in het midden van het land voor een leuk uitje, denk dan aan de Soester Duinen. Er is voldoende parkeer gelegenheid direct voor de deur.

Bovendien zijn de  negen zalen van De Soester Duinen overal op ingericht. Waardoor alle opties aanwezig zijn om De Andere Quiz bij uw teamuitje te combineren met een diner, vergadering of feestavond!

De Soester Duinen

House of Watt beschikt over meerdere zalen voor kleine en grote uitjes tot wel 500 personen.

Daarnaast is er ook een groot café met de mogelijkheid om De Andere Quiz te combineren met een borrel, feest, diner, walking dinner of een uitgebreide lunch.

House of Watt

Solbeach zit aan de boulevard in Scheveningen en is dé locatie om De Andere Quiz te spelen met een heerlijke Barbecue!

Wanneer u een locatie zoekt voor in de zomer dan moet u zeker denken aan Solbeach. In het bijzonder door de locatie direct aan het strand is dit de ideale locatie voor een bedrijfsuitje met een hilarische quiz en tal van andere opties.

Solbeach

 

Bij Papa's Bar en haar zusterlocaties in Amersfoort maken we graag gebruik van de 4 zalen waar we in stijlvolle setting een quizdiner organiseren.

Al vanaf 10 personen kan je hier terecht waarbij de zalen ook beschikken over een eigen bar. Een heel gezellige locatie voor kleinere groepen!

Papa's Bar

 

We hebben al veel leuke bedrijfsuitjes gehad in de Heerenzaal van De Heeren van Maarssen en dat is altijd goed bevallen.

De zaal kan geheel naar wens worden ingericht met tafels en stoelen, of een staande opstelling, de service staat hoog in het vaandel!

De Heeren van Maarssen

Bij Bobs Party & Events kunt u terecht voor kleine en grote bedrijfsuitjes en zijn er twaalf zalen die enorm in stijl variëren.

Vanwege de samenwerking met Bobs kunnen we u alles aanbieden inclusief borrel en diner, zelf een uurtje bowlen is een mogelijkheid!

Bobs Party & Events

Beachclub Sunrise heeft drie zalen en een boardroom die uitkijken over het water van Aquabest.

Uiteraard is uw bedrijfsuitje hier ook goed te combineren met bijvoorbeeld een barbecue.

Beachclub Sunrise

Bij Café Koos kunnen we De Andere Quiz aanbieden in combinatie met diner, maar ook in combinatie met een bootreis.

Café Koos is partner van Rondvaart Zwolle. Hierdoor kunnen we de leukste pubquiz van Nederland aanbieden in combinatie met een rondvaart, waarna we afsluiten bij Café Koos met een borrel of diner!

Café Koos