fbpx

Aanmelden horecalocatie benefietquiz

Meer dan 2000 locaties in Nederland ontvingen reeds donaties

De horeca heeft het sinds maart erg zwaar te verduren. Niet alleen u maakt zich hier zorgen over, uw vaste gasten willen natuurlijk ook niet dat hun stamcafé of favoriete restaurant er straks niet meer is.
Daarom hebben we de benefietquiz bedacht. We spelen een hilarische pubquiz via livestream om geld op te halen voor de horeca.
Mee doen aan de benefietquiz is mogelijk voor iedereen die een donatie doet aan een horeca locatie naar eigen keuze.

Jongens, ik weet niet wat me overkomt! Ik krijg ineens heel veel donaties van gasten die aan jullie quiz mee doen.

Bij deze wil ik jullie persoonlijk echt uit de bodem van mijn hart bedanken voor dit initiatief! Heel veel succes en echt, heel erg bedankt!

Het concept van de benefietquiz

 1. Iedereen die mee wil doen met de benefietquiz moet eerst een donatie doen via onze website
 2. De donatie gaat volledig naar de horecalocatie die de persoon zelf kiest!
 3. Op maandag na de Benefietquiz ontvangt elke locatie een overzicht met al haar ontvangen donaties 
 4. De locatie stuurt vervolgens zelf een betaalverzoek naar de e-mailadressen van de mensen die aangegeven hebben te willen steunen
 • Horeca gelegenheid nog niet in de lijst? Voeg hem toe!

  Nieuwe locaties worden op de dag van de quiz alleen verwerkt als ze zijn aangemeld voor 14:00 uur.

  Wil je een horecagelegenheid toevoegen waar jij niet de eigenaar van bent? Check dan eerst even bij de eigenaar of hij of zij wel mee wil doen aan de benefietquiz!

 •  

  Let op! Het café staat niet direct in de lijst als dit formulier verstuurd is!

 • Gebruik hier zo veel mogelijk het e-mailadres dat ook zichtbaar is op de website of Facebook pagina van de horeca gelegenheid. Als we geen relatie kunnen leggen met het e-mailadres en het café dan kunnen we het café niet zo maar toevoegen.
Speel de benefiet pubquiz voor de horeca online met je vrienden en familie

Gisteren met De Andere Quiz avond meer dan 200 euro aan donaties gehad!

Veelgestelde vragen

Wanneer kan voor mijn locatie gedoneerd worden?

We voegen nieuwe locaties toe binnen 24 uur. We moeten elke aanvraag met de hand controleren en toevoegen dus heb even geduld.

Als de locatie is toegevoegd ontvangt u een mail van ons die duidelijk maakt dat u donaties kunt ontvangen. Vervolgens kunt u de actie bij uw vaste gasten onder de aandacht brengen.

Hoe kan ik een betaalverzoek versturen?

Dit kan op verschillende manieren. Alle Nederlandse bank applicaties op telefoons maken het mogelijk een betaalverzoek te versturen via e-mail.

Geen bank-app? Een optie kan zijn om een e-mail naar de donateurs te sturen met het bankrekeningnummer zodat men zelf geld over kan maken.

Moet ik belasting betalen over de donaties die ik ontvang?

We hebben de belastingdienst hier naar gevraagd en ze geven een soort gelijk antwoord als hier op de website van BAA beschreven wordt.

Om 100% zekerheid te hebben over dit onderwerp adviseert de belastingdienst een vooroverleg aan te vragen zodat de belastinginspecteur een uitspraak kan doen.

Dit lijkt te mooi om waar te zijn. Zit er ergens een addertje onder het gras?

Euh... Nee. Doordat u als locatie zelf een betaalverzoek stuurt naar de donateur kunt u er 100% zeker van zijn dat wij hier echt geen geld aan verdienen.

Heeft u toch twijfels? Stuur ons even een mailtje op info@deanderequiz.nl met eventuele vragen. Die beantwoorden we meestal binnen enkele uren.

Wat kan ik doen als iemand niet betaald na mijn betaalverzoek?

Ten eerste, over het algemeen doen mensen dit niet met opzet. Zorg dat je mails niet in spamfilters belanden. Zoek nog een keer contact met de persoon, desnoods via social media.

Plaats een bericht op social media nadat de betaalverzoeken verzonden zijn. Hiermee doe je gelijk promotie voor de volgende Benefietquiz. Maar je kan hier ook bij vragen of mensen contact met je willen opnemen als ze geen betaalverzoek ontvangen hebben.

30 Shares
Share30
Share
Pin
Tweet
De Andere Quiz

FREE
VIEW